Ko un kā Tu runā seksa laikā?

Kādai dāmai bija interesanta nakts, kad viņa bija satikusi savu, sen neredzēto paziņu, kādā mājas ballītē. Viņš neminstinoties piegāja viņai klāt, izteica komplimentus un sarunas raisījās viegli un nepiespiesti.

Pēc pāris dzērieniem viņi abi jau atradās vīrieša dzīvoklī, drēbes metot uz visām pusēm. Tad, dāmai par pārsteigumu, iestājās pilnīgs klusums. Seksa laikā viņa dzirdēja visu, kas notiek uz ielas un blakus dzīvoklī, bet nesagaidīja ne skaņu no sava partnera. Runātīgais vīrietis bija pilnīgi apklusis.

Kad vaidu un runāšanas ir par daudz un, kad nepietiekami?

Komunikāciju profesors atzīst, ka runāšana, vārdi un skaņas vienmēr ir bijušas liela daļa no seksuālā piedzīvojuma. Tomēr, tā kā mēs lielākā daļa esam mācīti, ka sliktus un nepieklājīgus vārdus nedrīkst lietot, tad daudzi cilvēki saskaras ar problēmu atvērties seksa laikā un ļauties “netīrām runām”. Ļaujoties neķītrām sarunām, tu parādi to, ka tu uzticies savam partnerim, jo tu jūties pilnīgi brīvs partnera klātbūtnē, lai runātu visu ko tu vēlies.

Tāda vēlmju un domu izteikšana padara jūsu saikni spēcīgāku un ļauj jums labāk saprast vienam otra vēlmes, kas ir ļoti noderīgi seksa laikā. Tomēr, vienmēr ir jāsaprot un jārēķinās ar to, ka tavs partneris varētu nesaprast un nepieņemt tavu runas veidi guļamistabā. Vienam tas iespējams ir ļoti uzbudinoši, bet partnerim tas var izraisīt pilnīgi pretēju reakciju.

Tāpēc, ja jūs vēlaties sākt sarunas seksa laikā, bet abi nezināt kā to darīt un jūtaties neērti, tad metiet kaunu pie malas un eksperimentējiet! Iedvesmai var noderēt erotisko filmu kopīga skatīšanās un varoņu tekstu atkārtošana. Pat, ja sākotnēji tas liksies muļķīgi, tad vēlāk jau jums pašiem radīsies savas idejas un kautrēšanās būs pāraugusi kaislē.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment