Kristaps Porziņģis, pēc šķiršanās no iepriekšējās draudzenes, pirmo reizi publiski manīts kopā ar jaunu skaistuli

Lūk video mirklis no spēles, kuru piefiksējuši mediji:

Tiek ziņots, ka vienā brīdī Kristaps bija redzams uz lielā ekrāna “TD Garden” arēnas kubā, un pāriem bija acīmredzams smaids sejās. Šķita, ka Kristaps Porziņģis vēl nebijis gatavs publiski dalīties ar izmaiņām savā privātajā dzīvē un izskatījies mazliet apmulsis. Uzmanību piesaistīja arī Kristapa drauga Žaņa Peinera frizūra.

Porziņģa piekritēji ātri sāka diskutēt par to, ka šī jaunā dāma ir ļoti atšķirīga no basketbolista iepriekšējās līgavas Lauras Vizlas. Daži pat minēja, ka viņa līdzinās aktrisei Selēnai Gomezai. Latvijas dzeltenās preses aprindās jau agrāk bijušas baumas, ka Porziņģa un Vizlas attiecības varbūt beigušās, jo tajās, iespējams, iejaukties trešā persona.

Lasi arī: Ar ko pavasarī barot avenes, lai iegūtu labu ražu: agronome nosauca labākos mēslošanas līdzekļus

Mēļoja, ka šī sieviete arī esot latviete, kas tagad bauda dzīvi kopā ar basketbola zvaigzni. Tomēr par viņu nekas vairāk nav zināms, jo līdz šim viņi bija spējuši turēt savas attiecības ārpus sabiedrības acīm.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 66%

0%

Jautri, bet arī Porziņģa drauga Peinera jaunais matu griezums piesaistīja savu uzmanību basketbola faniem! Viņš izvēlējies patiesi neparastu frizūru, kas tagad padarot latvieti par Džima Kerija līdzinieku no filmas Dumjš un vēl dumjāks…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment