Krūtis! 7 fakti, ko Tu par tām, visticamāk, nezināji

  1. NVO

Pasaulē ir Nevalstiskās organizācijas, kuras cīnās par sieviešu tiesībām staigāt publiskās vietās, nenosedzot savu ķermeņa augšdaļu ar apģērbu. Organizācijas cīnās par dzimumu vienlīdzību, lai sievietēm būtu tādas pašas tiesības atrasties sabiedriskās vietās ar atkailinātu ķermeņa augšdaļu, tā pat kā vīriešiem.

  1. Kreisā krūts parasti ir lielāka

Nekad abas, dabīgās, krūtis nav pilnīgi vienādas formas un izmēra. Parasti kreisā krūts ir lielāka par labo, bet tās var būt ļoti minimālas atšķirības. Arī krūšu gali mēdz būt dažāda izmēra un “skatīties” katrs uz savu pusi.

  1. Tā ir pirmā lieta, ko vīrietis nopēta

Tas ir zinātniski pierādīts, ka tā parasti ir pirmā vieta, kurai vīrietis pievērš uzmanību sievietē. Ir atklāts, ka katru dienu skatoties uz krūtīm vismaz 4 minūtes, tas palīdz uzlabot vīrieša veselību un palīdz pagarināt mūža ilgumu pat par 4-5 gadiem.

  1. Anglijā sievietēm ir lielākās krūtis Eiropā

Apakšveļas ražotāji Triumph, apkopoja datus par pārdoto produkciju un nonāca pie secinājumiem, ka Anglijā vairāk kā puse sieviešu iegādājas D izmēra krūšturus. Dānija ieguva otro vietu, bet trešajā bija Holande. Itālijā sievietēm ir mazākais vidējais krūšu izmērs, kur aptuveni 68% nēsā B izmēra apakšveļu.

  1. Viena krūts vidēji sver 450g

Vidēja izmēra krūts sver aptuveni 450g un katra krūts satur aptuveni 4-5% no visa ķermeņa taukiem. Un krūtis sastāda tikai 1% no visas sievietes ķermeņa masas, vidēja svara sievietei.

  1. Krūšu palielināšana ir populārākā plastiskā operācija ASV

2 miljoni sieviešu Amerikā ir veikušas krūšu palielināšanas operāciju, izmantojot implantus. Tā ir numur 1 operācija, kas apsteidz deguna formas korekciju un tauku atsūkšanu. Vidējais vecums, kādā tiek veikta šī operācija, ir 34 gadi.

  1. Arī vīrieši var “ražot” pienu

Tas ir ļoti rets gadījums, bet arī vīrieši spēj nodrošināt savu jaundzimušo ar pienu, jo arī vīriešiem ir piena dziedzeri. Bet lielākoties šāds fenomens notiek pēc hormonālām ārstēšanas metodēm, kuras parasti izmanto vēža ārstēšanai.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    a?

  • <cite class="fn">Janka</cite>

    Nu Anglijā sievietēm lielākās krūtis tāpēc, ka vismaz puse sieviešu tur ir ar lieko svaru(vairākos raidījumos to esmu dzirdējis un redzējis), kas palielina arī krūšu izmēru. Ļoti uzskatāmi to parādīja raidījums “Resnie pret tievajiem” (nu vai kaut kā līdzīgi to raidījumu sauca)…

  • <cite class="fn">Max</cite>

    5. Fakts neloģisks. Ja vidēji viena krūts sver 450g,tad abas kopā 900g. Un ja vidēja svara sievietei krūtis sastāds 1% no ķermeņa svara, tad iznāk, ka vidējais sievietes svars ir 90kg??

    • <cite class="fn">ozijss</cite>

      vel piedevam nemot vera ka pec vinu dotajiem datiem sanak ka tauku % organisma ir 9% kas pat jaunai sieveitei skaitas zems raditajs,tad sanak ka videja sieviete tieva auguma un sver 90kg. Nu kaut kas nav tajos datos pareizs.

  • <cite class="fn">no malas</cite>

    Es par lielajām

Leave a Comment