Kultūristi dzer pienu, kas ir nācis no sieviešu krūtīm. Vai viņi ir traki, vai ļoti traki?

Tā ir jaunākā taktika kā ātrā un vieglākā veidā sasniegt ievērojamu muskuļu masas pieaugumu. Tiek apgalvots, ka cilvēka piens ir daudz bagātīgāks un pārāks par jebkuru citu ēdienu, uzturvērtību ziņā. Sporta dietologi stāsta, ka piens nodrošina straujo muskuļu masas augšanu, pateicoties lielajam kaloriju daudzumam, uzturvielām un vēl pāris veselīgās substances. Piens ir radīts tā, lai ļautu mazulim ātri augt, nodrošinot to ar visām nepieciešamajām uzturvielām, tāpēc pastāv uzskats, ka tas tā pat darbojas arī ar kultūristiem.

Krūze cilvēka piena satur aptuveni 170 kalorijas, kas ir 20 reizes vairāk kā pilnpienā, 10 grami tauku, 16 grami ogļhidrātu un 2 gramus olbaltumvielas, kas ir 5 reizes mazāk kā pilnpienā. Interesanti, ka šis piens satur arī pāris augšanas hormonus, lai gan tas nav zināms vai tie tiešām iedarbojas arī uz pieauguša cilvēka ķermeni.

Tas ir tikai loģiski, ja cilvēks, kurš vēlas palielināt savu muskuļu masu, maina ēdienkarti un pievieno tajā kalorijas, ogļhidrātus un olbaltumvielas, ātrāk var to izdarīt. Galvenais nosacījums ir turpināt aktīvi trenēties. Bet vai cilvēka piens ir labākais veids kā uzņemt šīs papildus uzturvielas? Dietologs Marks Halpers (Marc Halper) apgalvo, ka nē.

Pirmkārt, cilvēka piens ir ļoti grūti pieejams. Tu nevari, vienkārši ieejot veikalā, paņemt litru mātes piena. Daudzi kultūristi šo pienu pērk apšaubāmas reputācijas mājaslapās vai noslēdz darījumus ar grūtniecēm (tā varētu būt neveikla saruna).

Otrkārt, cilvēka piens ir ļoti dārgs- 0.030 litri maksā 1.33 Euro. Šo informāciju nodrošināja piena banka Ziemeļamerikā, kas vāc pienu mātēm, kuras pašas nevar nodrošināt savus mazuļus ar pienu.

Visbeidzot, cilvēka piens ir tik labs vai slikts, cik laba vai slikta ir cilvēka diēta, no kura ir saņemts šis piens. Tātad, uzskats, ka mātes piens ir tikai labs, ir nepareizs. Un arī būtiski pieminēt, ka tādu slimību kā HIV var pārnēsāt arī ar krūts pienu. Pērkot pienu, no cilvēkiem, kuri piena izpumpēšanu no krūtīm ir darījuši mājas apstākļos, pastāv risks, ka piens ir bojāts, jo tas tikai darīt antisterilos apstākļos.

Tāpēc labāk ir pieturēties pie pārbaudītām vērtībām un audzēt masu ar proteīnu kokteiļu palīdzību. Nav vērts riskēt ar savu veselību, tikai mītiskas informācijas dēļ par neaptveramu muskuļu masas pieaugumu.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment