Kurš no eņģeļiem patur katru cilvēku pēc dzimšanas datuma

Katrai zodiaka zīmei ir savs sargeņģelis. Šis eņģelis aizsargā un palīdz cilvēkam atrast savu ceļu dzīvē, kļūt labākam, stiprākam un gudrākam.

Astrologi vēstijuši par to, kas katru no mums sargā:

 

Sargeņģeļa uzdevums ir pasargāt cilvēku no dažādām nepatikšanām. Reizēm šāds eņģelis var kļūt par uzticamu tavas dzīves pavadoni, viņš tev pateiks, ko darīt un ko nedarīt.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Aunu aizsargā Erceņģelis Mihaēls. Tiek uzskatīts, ka tas palīdz orientēties dzīvē, atrast savu mīlestību un glābj no lielākajām briesmām. Maiklam ir liels spēks, viņš pasargā no ļauniem un sliktiem cilvēkiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Cilvēkus, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, apsargā Šamuels. Šis eņģelis ir miera simbols. Tas palīdz cilvēkam justies ērti jebkurā situācijā, pat tādā, kas šķiet bezcerīga.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņu aizsargs ir slavenais erceņģelis Zadkiels, viņš kļuva slavens kā žēlsirdības eņģelis. Zadkiels iedrošina, motivē un aizsargā cilvēkus. Pateicoties viņa palīdzībai, cilvēka veselība ir droša. Erceņģelis palīdz cilvēkiem atcerēties svarīgākās lietas un darbības viņu dzīvē, atgādina, ka šajā pasaulē ir ne tikai tumsa, bet arī gaisma.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Cilvēku, kurš dzimis zem zodiaka Vēža zīmes, apsargā erceņģelis Gabriels, kurš tiek saukts par lielo Dieva sūtni. Šis eņģelis vienmēr nes labas ziņas. Vēža zīmē dzimušie no sava eņģeļa saņem tikai pozitīvas ziņas, zina, ka vienmēr atrodas viņa aizsardzībā un nav jāuztraucas par problēmām.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Pati lauva izskatās kā diezgan briesmīga zīme. Viņš neļaus sevi apvainot, taču viņam ir arī aizsargs, kura vārds ir Raziels. Viņš kļuva slavens kā zinošs eņģelis, viņam ir ļoti augsts intelekts. Razielam ir liels spēks, kas spēj aizsargāt tos, kas atrodas viņa aprūpē.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šo zodiaka zīmi aizsargā eņģelis Ragels, kurš ir pazīstams ar savu taisnīgumu. Erceņģeļa vārdu var tulkot kā “Dieva draugs”, kas jau runā par šīs radības spēku. Viņš rada harmoniju un aizsargā savu “nesēju” līdz pašām beigām.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni atrodas erceņģeļa Jereminila aizsardzībā, viņa vārds tiek tulkots kā “Dieva žēlastība”. Eņģelis spēj atbalstīt tos, kurus viņš aizsargā pēc tam, kad viņi ir izgājuši cauri dažām dzīves grūtībām.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks palīdz Rafaelam. Viņa vārds nozīmē “Dievs dziedina”. Šis ir Dieva eņģelis, kas nes mieru un laimi ikvienam, ko viņš aizsargā.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži atrodas erceņģeļa Azraela aizsardzībā. Viņš ir pazīstams ar savu dziedinošo gaismu, kas ir vērsta uz visiem, kas piedzīvo sirdssāpes mīļotā cilvēka, sapņa un darba zaudējuma dēļ.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra eņģelis ir Uriels, viņš ir pazīstams ar to, ka viņš nes sev līdzi gaismu un izgaismo savu aizbildņu ceļu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivju eņģelis ir Sandalfons, viņš nes šīs zodiaka zīmes lūgšanas Kungam un iedvesmo cilvēci rūpēties par planētu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment