Labākā diēta vīriešiem! Ēd vairāk olbaltumvielu un zaudē 3 kg liekā svara 4 nedēļās

_780x585-k7g66qsb06

Saka, ka vīrieši nāk no Marsa, bet sievietes no Venēras, nav brīnums, jo šīs planētas atrodas ļoti tālu viena no otras svara zaudēšanas ziņā.

Turklāt šķiet, ka vīriešiem diētu ievērot ir vieglāk un uztura speciāliste Rianona Lamberta zina, kādēļ tas tā ir.

Viņa specializējas svara menedžmentā un sporta uzturā, kā arī sastāda treniņu programmas tādam sporta pasaules zvaigznēm kā “Chelsea” futbolists Česks Fabregass un Anglijas kriketa spēlētājs Niks Komptons.

“Vīriešiem ir lielāka muskuļu masa, tādēļ dienas laikā viņi sadedzina par 20% vairāk kaloriju. Viņu ķermeņos ir mazāk taukus uzglabājošā hormona estrogēna, kas palīdz samazināt tauku izvadi no ķermeņa lejasdaļas.

Kā arī sievietēm metabolisms krītas pēc 25 gadu sasniegšanas, savukārt vīriešiem tas notiek vēlāk. ”

Šī ir vīriešu iespēja padarīt sievietes skaudīgas. Rianonas septiņu dienu ēdienkarte palīdzēs vīriešiem ievērot pareizu uzturu un zaudēt līdz pat vienam kilogramam liekā svara nedēļas laikā.

7 dienu plāns

“Jākoncentrējas uz sabalansētas diētas ievērošanu un jālieto uzturā barojoša pārtika, jāizslēdz ātrās uzkodas un pusfabrikāti, kuri bieži vien mums traucē sasniegt mērķus.

Jāēd atbilstoši sava garumam un svaram. Ja tu sver 90 kg, tad tev nevajadzētu lietot uzturā mazāk par 90 g olbaltumvielu. Papildus jāskatās, cik liels ir tavs aktivitātes līmenis ikdienā.

Šis ir standarta liekā svara zaudēšanas plāns – protams, vislabāk ieteicams apmeklēt diētas speciālistu, kurš sastāda tev piemērotu individuālo ēdienkarti, ar kuras palīdzību iespējams sasniegt vēl labākus rezultātus.”

Lai uzzinātu, kāds ir šis plāns, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment