Labākais horoskops 2018. gadam. Ko Suns atnesīs katrai horoskopa zīmei, stāsta astroloģe Inguna Balgalve

VĒRSIS 20.04.–20.05.

Vērsim gads sāksies ar dalītām jūtām, jo veiksies darījumos un biznesā, bet spriedzi radīs attiecības ar ģimenes locekļiem. Var rasties sarežģījumi arī ar personīgajiem transportlīdzekļiem un datortehniku.

Februārī un martā situācija uzlabosies un spriedze mazināsies. Vairāk uzmanības jāvelta pašreizējiem darbiem, nevis jaunu lietu uzsākšanai. Pārdomāti jārīkojas ar naudu, jo izdevumi pārsniegs ieņēmumus.

Aprīlī būs jūtams spēku izsīkums, tāpēc nav ieteicams plānot lielus darbus. Jācenšas atturēties no masu pasākumu apmeklēšanas. Vairāk laika jāatvēl atpūtai, miegam un veselības nostiprināšanai.

Maijā un jūnijā uzmanība jāvelta tiešajiem pienākumiem. Nav ieteicams veikt darījumus ar nekustamo īpašumu un ieguldīt līdzekļus. Partnerattiecībās iespējama spriedze, tāpēc vēlams visu laikus pārrunāt.

Jūlijā var doties atvaļinājumā, lai atjaunotu spēkus. Viss ritēs savu gaitu bez īpašām pārmaiņām. Augustā būs vajadzīga gan savaldība, gan pietiekami daudz enerģijas, jo pieaugs ne vien veicamo darbu apjom s, bet arī spriedze. Lai visu paspētu, jānosaka prioritātes.

Septembrī veiksies darījumos. Šī gada pēdējais aktīvais mēnesis, kad var paplašināt darbības sfēru vai uzsākt kaut ko jaunu. Var pieaugt saimnieciskie izdevumi, kas saistīti ar dzīvesvietu.

Gada pēdējos mēnešos viss ritēs savu gaitu bez lieliem kāpumiem vai kritumiem. Šajā laikā ieteicams vairāk uzmanības veltīt sev un savu vajadzību apmierināšanai, kā arī atvēlēt laiku tuviniekiem.

Lasi arī: 2018. gada horoskops visām horoskopa zīmēm

DVĪŅI 21.05.–20.06.

Janvāra pirmajās nedēļās būs grūti ieiet ritmā, jo dažādi neparedzēti notikumi prasīs spēju ātri pielāgoties. No janvāra vidus līdz februāra vidum būs viegli realizēt plānoto, bet februāra vidū situācija sarežģīsies un radīsies spriedze. Šajā laikā jācenšas izvairīties no konfliktiem.

Martā un aprīlī viss būs atkarīgs no pašiem Dvīņiem. Jāizmanto iespēja realizēt uz vēlāku laiku atliktus darbus. Var doties atvaļinājumā, lai atpūstos un nostiprinātu veselību, jo maijā spēki sāks izsīkt. Šajā mēnesī nav ieteicams uzsākt kaut ko jaunu.

Jūnijā un jūlijā beidzot būs iespēja pievērsties sev svarīgām lietām. Jūlija otrajā pusē jāpiedomā, ko sakām, jo citi var teikto pārprast un apvainoties, kas var kaitēt pašam un turpmākai sadarbībai.

Augusts Dvīņiem būs veiksmīgs mēnesis. Būs iespēja realizēt ieceres, kas dažādu iemeslu dēļ atliktas. Līdz 20. augustam nav vēlams uzsākt kaut ko jaunu.

Septembrī būs jāsakopo spēki un jāpievēršas tiešajiem pienākumiem. Pēc iespējas jāizvairās no steigas, jo pieaugs iespēja gūt traumas neuzmanības dēļ. Jābūt uzmanīgiem, vadot transportlīdzekli.

Oktobrī kopējā situācija mazliet uzlabosies, bet gada izskaņā atkal atgriezīsies spriedze. Lai Ziemassvētki un Jaunā gada sagaidīšana sagādātu prieku, ieteicams laikus padomāt par dāvanām. Jārūpējas par pašsajūtu un veselību, jo tā ietekmē apkārt notiekošā uztveri.

 

VĒZIS 21.06.–23.07.

Janvārī un februārī Vēzis nekādi negribēs pakļauties darba ritmam. Viņš labprātāk plūdīs pa straumei vai vienatnē nodarbosies ar sev tīkamām lietām.

Februārī nav piemērots laiks kardinālām pārmaiņām vai pēkšņu ideju realizēšanai, toties var slēgt līgumus un veikt darījumus.

No marta līdz jūnijam Vēzis jutīsies lieliski un būs gatavs jauniem izaicinājumiem.

Veiksmīgāks laiks būs marta pirmajā pusē un no aprīļa vidus līdz jūnijam. Aprīļa sākumā iespējamas problēmas ar transportlīdzekļiem. Lai mazinātu spriedzi partnerattiecībās, jāizvairās no sava viedokļa uzspiešanas citiem.

Maijā un jūnijā, iespējams, būs jārisina jautājumi, kas skar dzīvesvietu vai nekustamos īpašumus. Jāievēro likumi un sabiedrībā pieņemtās ētikas normas. Jūlijā un augusta pirmajā pusē labāk paņemt atvaļinājumu un labi atpūsties. Ieteicams parūpēties par veselību. Nav piemērots laiks ne darījumiem, ne jaunu darbu un projektu uzsākšanai.

Septembris būs gada aktīvākais mēnesis, kad būs redzami gada sākumā pielikto pūļu rezultāti, kā arī radīsies iespēja uzsākt kaut ko jaunu vai nostiprināt jau esošās pozīcijas.

Gada pēdējos trīs mēnešos būs daudz darāmā. Ik pa laikam pieaugs stress un spriedze. Neko nedrīkst atlikt uz pēdējo brīdi.

Oktobrī lielāka vērība jāvelta savai pašsajūtai, jo sākušās slimības var ieilgt. Lai gada izskaņā rastos svētku sajūta, laikus jāparūpējas par Ziemassvētku dāvanām.

 

Lasi arī: 2018. gada horoskops visām horoskopa zīmēm

LAUVA 24.07.–22.08.

Gads Lauvai sāksies ar spriedzi, jo ne viss notiks, kā plānots. Būs nepieciešama prasme ātri reaģēt un pielāgoties situācijai. Jācenšas izvairīties no steigas, lai nerastos vēl vairāk sarežģījumu.

Februārī un martā jārūpējas par pašsajūtu un veselību, jo mazināsies enerģija un radīsies noguruma sajūta. Februāra otrajā pusē piemērots laiks darījumiem un līgumu slēgšanai.

Martā un aprīļa sākumā labvēlīgi apstākļi transportlīdzekļu un datortehnikas iegādei, kā arī dažādu dokumentu kārtošanai.

Aprīļa beigās un maijā pārdomāti jāplāno pirkumi, jo izdevumi pārsniegs ienākumus. Nav ieteicams visu atstāt pašplūsmā, jo laikus nepamanīti sīkumi var radīt nopietnas problēmas.

Jūnijā un jūlijā pieaugs spriedze. Iespējami sarežģījumi darbā, kā arī ar transportlīdzekļiem. Jāapvalda emocijas un nevis jāmeklē vainīgie, bet problēmas jārisina uzreiz, neatliekot to uz vēlāku laiku.

Augustā un septembrī kopējā situācija uzlabosies. Iespējams, kādam no radiniekiem būs vajadzīga Lauvas palīdzība un atbalsts. Šajā periodā nav ieteicams lietot alkoholu vai medikamentus bez ārsta receptes, jo pastāv saindēšanās risks. Iespējama alerģija no kukaiņu kodumiem.

Oktobris būs šī gada saspringtākais periods. Šajā laikā nav vēlams uzsākt ko jaunu vai slēgt līgumus. Gada nogalē situācija uzlabosies un būs jūtams ne vien spēka pieplūdums, bet priecēs arī ieguldītā darba rezultāti. Ziemassvētku dāvanām ieteicams izvēlēties netradicionālu dāvināšanas veidu.

 

JAUNAVA 23.08.–22.09.

Gads sāksies ar enerģijas pieplūdumu. Veiksies daudzās jomās: darbā, sirdslietās, vaļaspriekos, jautājumu sakārtošanā, kas attiecas uz ģimenes locekļiem un radiniekiem. Sava redzesloka paplašināšanai var doties pieredzes apmaiņas braucienos vai apmeklēt kursus un seminārus.

Februārī situācija kļūs saspringtāka un līdz aprīlim prasīs koncentrēšanos tiešo pienākumu veikšanai. Šajā laika periodā pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi jāizvērtē visi par un pret, jo tas ietekmēs notikumu gaitu gada garumā. Šis būs gada saspringtākais periods, kad emociju iespaidā ir viegli kļūdīties.

Jaunavai aprīlī un maijā būs visas iespējas tikt pamanītai un novērtētai, tāpēc “nevajag slēpt sveci zem pūra”, bet gan droši demonstrēt savas prasmes un varēšanu. Uzsāktajiem darbiem būs lieliski rezultāti.

Jūnijā labvēlīgs laiks biznesa darījumiem un savu sapņu īstenošanai. Cilvēki būs izpalīdzīgi un pretimnākoši, tikai Jaunavai pašai skaidri jāsaprot savas vēlmes un rīcības nolūks.

Jūlijā un augustā būs jānosaka prioritātes un jāturas pie izstrādātā plāna, pretējā gadījumā iestāsies sajukums.

Augustā iespējams nogurums un spēku izsīkums, tāpēc jārūpējas par veselību.

Septembris un oktobris šajā gadā būs pēdējie mēneši, kad viss padosies viegli un bez aizķeršanās, tāpēc jākoncentrējas uz svarīgāko, izklaides atstājot novārtā.

Gada nogalē jākoncentrējas tiešo pienākumu veikšanai. Jauno gadu ieteicams sagaidīt ģimenes lokā.

 

SVARI 23.09.–22.10.

Svariem būs sajūta, ka brīvdienu bijis par maz. Nogurums ietekmēs darba kvalitāti un noskaņojumu. Janvāra pēdējā nedēļā un februāra pirmajā pusē ieteicams apmeklēt kultūras pasākumus, lai gūtu jaunus iespaidus un uzlabotu noskaņojumu.

No februāra līdz maijam būs saspringts periods, kad tiks pārbaudīta atbilstība ieņemamajam amatam. Šajā laika periodā ieteicams koncentrēties uz tiešajiem pienākumiem un izvairīties no konfliktiem ar ģimenes locekļiem un amatpersonām.

Martā un aprīlī būs jāatbild par pagātnē pieļautajām kļūdām. Iespējams, ka atklāsies ilgi glabāti noslēpumi. Jābūt uzmanīgiem, piedaloties satiksmē uz autoceļiem.

No maija līdz oktobrim pacēlumi mīsies ar kritumiem, tāpēc jācenšas saglabāt pozitīvu skatījumu uz dzīvi. Jāatceras, ka daudz atkarīgs no pašu rīcības un izdarītās izvēles.

Jūnijā un jūlijā pārdomāti jāplāno darbs un atpūta, lai uzkrātu spēkus rudens mēnešiem.

Augustā būs jāpārskata savas vērtības.

Septembrī viss būs atkarīgs no iepriekšējos mēnešos uzkrātās enerģijas, jo dzīve piedāvās jaunas iespējas, taču tam būs vajadzīgs spēks un spēja darboties.

Oktobris ir šī gada pēdējais mēnesis, kad iespējams uzsākt kaut ko jaunu vai veikt pārmaiņas.

Gada nogales mēnešos pieaugs spriedze un būs daudz darba, kas prasīs gan pacietību, gan izturību. Gada izskaņā nav ieteicams plānot ceļojumu vai lielus svētkus.

 

Lasi arī: 2018. gada horoskops visām horoskopa zīmēm

SKORPIONS 23.10.–21.11.

Gads iesāksies mierīgi un patīkami. Līdz aprīlim dzīve piedāvās iespēju rīkoties pēc saviem ieskatiem.

Janvārī Skorpions pats var kļūt sev ienaidnieks, ja visu atstās pašplūsmā vai uzticēs savus pienākumus citiem.

Februārī un martā jākoncentrējas uz darāmo, jo iespējams neuzmanības dēļ kļūdīties – jāizvairās no steigas un spontānas rīcības.

Aprīlī jāturas pie pārbaudītām vērtībām. Mēneša otrajā pusē labvēlīgi apstākļi darījumiem ar nekustamo īpašumu un dažādu juridisko dokumentu sakārtošanai. Nav piemērots laiks izklaidei un ceļošanai.

Maijā un jūnijā pieaugs spriedze un viss nenotiks, kā plānots. Jācenšas neizdabāt vājībām, bet motivēt sevi nosprausto mērķu realizēšanai. Iespējami sarežģījumi partnerattiecībās. Nav piemērots laiks jaunu attiecību uzsākšanai un kontaktu paplašināšanai, jo tas nākotnē radīs sarežģījumus.

No jūlija līdz oktobrim būs iespēja brīvi rīkoties.

Augustā nav ieteicams slēgt līgumus, uzsākt kaut ko jaunu vai iegādāties transportlīdzekli un datortehniku.

Septembris piemērots ceļošanai un redzesloka paplašināšanai.

Oktobrī iespējami sarežģījumi darbā. Spriedzi radīs attiecības gan darbā, gan mājās. Ieteicams vairāk laika atvēlēt atpūtai un veselības nostiprināšanai.

Jāizvairās no konfliktsituācijām.

Gada izskaņā būs patīkama atmosfēra un valdīs svētku gaisotne. Piemērots laiks kopīgai atpūtai ar ģimeni un draugiem. Jauni iespaidi un pozitīva enerģija dos vajadzīgo stimulu nākamajam gadam.

 

STRĒLNIEKS 22.11.–21.12.

Janvārī un februārī Strēlnieks būs pesimistiski noskaņots. Grūti pateikt, vai vainīgi laika apstākļi vai nogurums. Šajā laikā jārūpējas par veselību un jāuzņem vitamīniem bagāts uzturs.

Martā iespējamas veselības problēmas, tāpēc jāizvairās no fiziskas un psiholoģiskas pārslodzes.

Aprīlī un maijā pašsajūta uzlabosies, toties pieaugs darba apjoms, kas radīs stresu. Šajā periodā vēlamas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā. Nav piemērots laiks darījumiem un jaunu projektu uzsākšanai. Iespējami sarežģījumi personiskajās attiecībās, tāpēc laikus jāpārrunā, ja kaut kas neapmierina vai kaitina.

Līdz augustam viss ritēs bez īpašiem kāpumiem un kritumiem. Būs jūtams spēka apsīkums. Šajā laikā vairāk uzmanības jāpievērš dzīvesveida ietekmei uz pašsajūtu. Jāsakārto un jānostiprina veselība.

No augusta līdz novembrim būs gada aktīvākais periods. Šajā laikā var likt pamatus nākamajam gadam.

Septembra pirmajā pusē ievērojami pieaugs darbu apjoms, tāpēc radīsies saspringtas situācijas. Jābūt vērīgiem, jo iespējams kļūdīties, taču jau mēneša otrajā pusē situācija jūtami uzlabosies.

Gada pēdējos mēnešos atkal būs jūtams spēka izsīkums.

Novembrī pārdomāti jāplāno pirkumi, jo ikdienas izdevumi pārsniegs ienākumus. Šajā periodā nav ieteicams uzsākt ko jaunu.

Decembrī jāizvērtē esošie resursi un iespējas uzlabot savu dzīves kvalitāti. Vides maiņa labvēlīgi ietekmēs turpmāko izvēli, tāpēc Jauno gadu ieteicams sagaidīt sev neierastā vidē vai dodoties ceļojumā.

 

MEŽĀZIS 22.12.–19.01.

No gada sākuma līdz marta vidum Mežāzis varēs rīkoties bez ierobežojumiem. Šajā periodā tiks ielikti pamati visam gadam, jo uzsāktie projekti attīstīsies ilgākā laika posmā. Daudziem šis būs pagrieziena punkts, kad tiks pabeigti vieni darbi un uzsākti jauni. Svarīgi šajā laikā ir aktīvi rīkoties, nevis ļauties pašplūsmai.

Februārī jāseko līdzi pašsajūtai un veselības stāvoklim. No marta vidus līdz maijam būs saspringts periods, jo darbs prasīs koncentrēšanos un iedziļināšanos detaļās. Tieši sīkumiem var būt izšķiroša loma. Īpaši vērīgiem jābūt, aizpildot un parakstot dokumentus.

Maijā un jūnijā Mežāzis izjutīs spēka pieplūdumu un vēlmi aktīvi rīkoties. Veiksies darījumi un bizness.

Jūnijā jācenšas būt korektiem, jo draudzīga vai koķeta uzvedība var tikt nepareizi saprasta.

Jūlijā un augustā piemērots laiks atpūtai un veselības stiprināšanai. Augustā var atjaunot garderobi, doties romantiskā ceļojumā vai pavadīt brīvdienas kopā ar sev tuviem cilvēkiem.

Nav ieteicams veikt darījumus un slēgt līgumus. Pārdomāti jāplāno laiks darbam un atpūtai.

No septembra līdz pat gada beigām būs labvēlīgi apstākļi, lai darbotos un sasniegtu iecerēto mērķi.

Septembra otrajā pusē pieaugs spriedze, tāpēc jācenšas izvairīties no steigas.

Oktobrī un novembrī labvēlīgi apstākļi kultūras pasākumu apmeklēšanai, ceļošanai, profesionālo iemaņu pilnveidošanai un redzesloka paplašināšanai. Gadu var noslēgt ar krāšņa pasākuma apmeklēšanu vai arī tādu sarīkot pašam.

 

Lasi arī: 2018. gada horoskops visām horoskopa zīmēm

ŪDENSVĪRS 20.01.–17.02.

Līdz marta vidum Ūdensvīrs būs neapmierināts ar visu un visiem, jo viņam nāksies pielāgoties citiem un pietrūks vajadzīgo līdzekļu savām iecerēm. Tāpēc šis ir piemērots laiks ikdienas darbiem, inventarizācijas veikšanai savā dzīvesvietā un prioritāšu sarakstā.

Martā ieteicams attīrīt telpas enerģiju un apmeklēt relaksējoši dziednieciskas procedūras.

Aprīlī un maijā pašsajūta uzlabosies un būs vieglāk saskaņot vēlmes ar iespējām. Pārdomāti jāplāno pirkumi, jo pastāv risks iegādāties nevajadzīgas lietas.

Jūnijā pieaugs spriedze partnerattiecībās, jo ne visi varēs un gribēs turēt līdzi Ūdensvīra temperamentīgajai dabai, vēlmei aktīvi un dinamiski dzīvot.

Ieteicams ieklausīties citu teiktajā.

Jūlijā un augustā jābūt uzmanīgiem, piedaloties satiksmē uz autoceļiem. Jāseko līdzi transportlīdzekļu tehniskajam stāvoklim, jo var rasties bojājumi, kas prasīs ieguldījumus.

Jāizvairās no nepārbaudītas informācijas izplatīšanas, jo ir risks nonākt nepatīkamās situācijās.

No septembra līdz gada beigām situācija būs bez izteiktiem kāpumiem un kritumiem.

Septembrī vairāk laika un uzmanības jāvelta tiešajiem pienākumiem un atpūtai, jo oktobrī pieaugs veicamo darbu apjoms.

Novembrī un decembrī būs labvēlīgi apstākļi dažādu ideju un ieceru realizēšanai. Piemērots laiks darījumiem, jaunu projektu uzsākšanai, kā arī atpūtai un ceļošanai.

 

ZIVIS 18.02.–19.03.

Gads iesāksies patīkami un cerīgi. Janvārī būs daudz iespēju veiksmīgi uzsākt jaunus darbus. Februārī situācija mainīsies un pieaugs spriedze. Lai mazinātu stresu, vairāk uzmanības jāvelta saviem pienākumiem un mazāk citu problēmu risināšanai. Šajā laikā no Zivīm tiks prasīta atbildība.

No marta līdz jūlijam Zivis tiks mētātas kā pa viļņiem – te augšā, te lejā. Būs vajadzīga spēja koncentrēties uz notiekošo. Šajā periodā būs grūti ko saplānot, jo dzīve ieviesīs savas korekcijas.

Martā jābūt uzmanīgiem, aizpildot dokumentus.

Aprīlī jāseko līdzi ienākumiem un izdevumiem, kā arī jārūpējas par pašsajūtu.

Maijā palielināsies ienākumi un būs iespējas noslēgt veiksmīgus darījumus. Lai izvairītos no pārpratumiem un vilšanās, darījums jāapstiprina ar savstarpēju
vienošanos uz papīra, nevis mutiski.

Jūnijā varēs paļauties vien uz paša spēkiem un zināšanām, jo apkārtējie būs aizņemti ar saviem darbiem.

Jūlijā un augustā būs iespēja atvilkt elpu un pievērsties savām interesēm. Piemērots laiks atvaļinājumam un jaunu projektu uzsākšanai. Jūlija otrajā pusē nav ieteicams veikt lielus pirkumus un ieguldīt naudu.

Augusts būs šī gada labākais mēnesis, kad iespējams realizēt savas ieceres.

Septembrī un oktobrī viss ritēs savu gaitu. Jārūpējas par pašsajūtu un jānostiprina veselība. Gada nogali ieteicams pavadīt sev tuvu cilvēku sabiedrībā un izvairīties no lieliem pasākumiem.

2018. gadā novēlu atcerēties, ka nauda sniedz tikai un vienīgi izvēles brīvību, taču prieku rada cilvēki, ar kuriem kopā labi jūtamies.

INGUNA BALGALVE, sertificēta astroloģe, numeroloģe

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment