Lai gan sievai jau ir 61, bet vīram 24, pāris sapņo par bērnu

Vecuma atšķirība pāra attiecībās ir tas, kas var piesaistīt uzmanību. Sabiedrība ir pieradusi redzēt tādu cilvēku savienību, kuri savā vecumā vairāk vai mazāk ir piemēroti viens otram. Protams, ir izņēmumi. Piemēram, stāsta varoņu vecuma starpība ir pat 37 gadi!

Šerila Makgregora un Korans Makeins jau ir precējušies. Viņiem ir vienalga, ka sievietei jau ir 61, bet puisim tikai 24. Kad pāris sociālajos tīklos paziņoja par saderināšanos, viņus pāršalca naida vilnis. Interneta lietotāji domāja, ka šāds solis ir pārspīlēts. Taču pārim nemaz nerūp svešinieku ļaunie komentāri.

Iepazīšanās

Šerila iepazinās ar Koranu, kad viņam bija 15 gadu. Jaunais vīrietis strādāja restorānā, kuru vadīja Šerilas dēls. Jāpiebilst, ka kundzei jau ir septiņi bērni un 17 mazbērni. Viņa ir tikai 6 gadus jaunāka par Korana vecmāmiņu, un jaunākā Šerilas meita ir vecāka par savu nākamo patēvu.

Kopš pāra iepazīšanās ir pagājis daudz laika. Tad Korans bija neticami jauns, un starp abiem nebija simpātijas. Taču 2022. gadā pāris atkal satikās. Šerila strādāja par kasieri, bet Korans par apsargu. Tad abi cilvēki saprata, ka viņu attiecības var sasniegt pavisam citu līmeni.

Sākumā abi bija noraizējušies par to, vai varētu veidoties viņu kopīgā nākotne. Galu galā Korans ir jaunāks par visiem Šerilas bērniem. “Mēs devāmies uz randiņu, un es teicu, ka man ir jūtas pret Šerilu. Par laimi, viņa man atbildēja,” Korans sacīja žurnālistiem. Pirms apprecēšanās pāris satikās gadu.

Patiesas jūtas

Šerila un Korans sapņo par saviem bērniem. Diemžēl sievietes vecums vairs neļauj riskēt ar savu veselību. Tāpēc pāris aktīvi meklē surogātmāti. Korans uzskata, ka viņiem ir vajadzīga glīta sieviete, kura pēc tam neizvirzīs pret viņiem nekādas pretenzijas. Jaunlaulātie patiesi vēlas bērnu, nevis iegūt slavu, pateicoties savai vecuma starpībai.

Pārim nav nekādu problēmu, ka viņi ir tik dažādi. Korans redzēja, ka Šerila sirdī joprojām ir jauna. Un viņam ir vienalga, ko saka nīdēji. Turklāt jaunais vīrietis apliecina, ka nav precējies ar Šerilu mantojuma, naudas vai viņas īpašuma dēļ. Viņa jūtas ir patiesas un īstas.

Abi partneri diezgan adekvāti novērtē pašreizējo situāciju. “Es saprotu, ka es nevarēšu dzīvot tik ilgi, cik Korans. Bet es viņam ticu,” sacīja Šerila, “viņš ir pieaudzis un atbildīgs cilvēks. Es zinu, ka Korans būs brīnišķīgs tēvs un pareizi audzinās mūsu bērnu.”

Pāris kļuva slavens internetā sava sapņa par bērnu un pieklājīgās vecuma starpības dēļ. Korans un Šerila veidoja videoklipu vietnei TikTok, kurā viņi dalījās savās cerībās satikt savu nākamo bērniņu. Pāris saņem daudz kritiku, un pēc Korana teiktā, daži Šerilas bērni viņai pagriezuši muguru. Nevarēja samierināties ar faktu, ka mamma gribēja saderināties ar jaunu melnādainu vīrieti.

Tomēr pāris neskumst un turpina cerēt, ka viņu sapnis par kopīgu mazuli piepildīsies!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment