Lai izvairītos no sirds mazspējas, centieties nelietot šos trīs produktus

 

Pārtika, kuras sastāvā ir cukurs

Mēs visi zinām, ka apstrādātajos pārtikas produktos esošais cukurs ir ļoti kaitīgs mūsu veselībai. Tā lietošana var palielināt triglicerīdu daudzumu organismā un paaugstināt asinsspiedienu, kas savukārt var novest pie svara pieauguma. Tieši aptaukošanās ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ sākas problēmas ar sirdi.

Cukurs neko labu organismam nesniedz, tikai aizņem vietu, neļaujot uzņemt organismam nepieciešamos mikroelementus un citas labvēlīgas vielas.

Iesakām izvairīties no apstrādāta cukura dažādos pārtikas produktos, mērcēs, dzeramajos, gāzētajos dzērienos, jogurtos un graudaugos.

Nomainīt to visu var ar mājās gatavotajiem produktiem, mērcēm, augļiem, ēdot tumšo šokolādi, svaigu medu, lietojot svaigi spiestas sulas un kokteiļus.

Produkti, kuru sastāvā ir ļoti daudz transtaukskābju (hidrogenēti tauki)

Kā rūpēties par savu sirsniņu? Lietot pēc iespējas mazāk šos produktus! Protams, visi tauki nav kaitīgi. Veselīgie tauki ir mūsu enerģijas avots, kas palīdz darboties visām ķeremeņa funkcijām pēc iespējas labāk.

Labie tauki sevī ietver nepiesātinātos un polinepiesātinātos taukus, kas ir atrodami tādos produktos kā kokosriekstu eļļa, olīveļļa, avokado, zivis, rieksti un sēkliņas.

Sliktajiem taukiem pieskaitāmi transtauki, kas parasti atrodami apstrādātos pārtikas produktos un ceptā ēdienā. Transtauki var ne tikai palielināt kaitīgā holesterīna līmeni, bet arī samazināt veselīgā holesterīna līmeni.

Lasi vēl: Nr. 1 produkts, kas novērsīs sirdslēkmi, hipertensiju, insultu un holesterīnu!

Centieties pēc iespējas mazāk lietot pārstrādātu pārtiku, neizmantot ātrās ēdināšanas pakalpojumus.

Produkti ar augstu sāls saturu

Diētas, kuru pamatā ir augsts nātrija saturs, var ievērojami palielināt asinsspiedienu, kas var novest pie visdažādākām sirds slimībām. Vienmēr sekojiet līdzi sāls daudzumam dažādos jau gatavos produktos, makaronu izstrādājumos (īpaši ātri paagtavojamos), kā arī konservētos produktos, piemēram, zupās.

Iesakām vairāk koncentrēties uz jēlu produktu pagatavošanu, kur izmantojat jūras sāli parastās sāls vietā.

Secinājumi

Jo dabīgākas izcelsmes produtki, jo veselīgāki tie ir. Lietojiet svaigus, organiskus produktus, kuru izcelsmei varat sekot līdzi.

Mīliet savu sirdi un tā mīlēs jūs!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment