Laikam jau pludmalē var atrast daudz ko mulsinošu. Arī ŠO!

Suņi šķietami var uzost visu – tā šajā gadījumā bija ar sievieti, kas, pastaigājoties pa pludmali ar savu četrkājaino draugu, atrada, ko pavisam mulsinošu. Nācās iesaistīties policijai.

Jūlija Edvarda bija devusies pastaigā pa vieu no Somersetas (Lielbritānija) pludmali ar savu mīluli Molliju (baseta sugas suņu meiteni), kad ieraudzīja Molliju kaut ko cītīgi ostam jūras izskalotajās smiltīs. Pieejot tuvāk, viņa atklāja, ka Mollija bija atradusi izskalotus vīrieša DZIMUMORGĀNUS!!!

Džūlija nekavējoties sazinājās ar policiju, taču viņa bija pārsteigta, ka jūras ūdens nav radījis nekādus bojājumus šiem dzimumorgāniem – viņi izskatījās tikpat kā neskarti, ja neskaita to, ka tiem trūka cilvēka ķermeņa klātbūtne.

“Kļūst vēl dīvaināk, kad tu iedomājies, ka tie varētu piederēt kādam radiniekam, piemēram”, piebilst Džūlija.

Policijai nav izdevies noskaidrot, kam pieder šie dzimumorgāni, taču izmeklēšana turpinās. Kāds no vietējiem nopratināšanas laikā, esot izteicies, ka viņu šāds atradums neizbrīna, par cik tagad jau tiek izskalotas pat milzīgas caurules no jūras dzīlēm, atceroties nesenos atradumus, kas izpelnījās lielu uzmanību medijos.

Lasi vēl: Tasmānijas pludmalē novērots kaut kas neparasts! Kas tas ir? (+ FOTO)

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment