Laimīgākā diena liktenīgajā nedēļā katrai zodiaka zīmei no 2024. gada 18. līdz 24. martam — pieraksti savā dienasgrāmatā spēka datumu!

18. marta nedēļa nes arī zināmu likteņa enerģiju, jo 25. martā sākas aptumsumu sezona.

Gaisā virmo veiksme, un šonedēļ katrai zodiaka zīmei astroloģijā ir viena konkrēta diena, kas ir veiksmīgāka par pārējām. Nedēļā no 2024. gada 18. līdz 24. martam uzlūko visu, kas līdz šim ir noticis, tikai kā sagatavošanu tavam liktenim.

Nekas nav zaudēts, un nav aizkavēšanās, kas neļaus jums ieiet savā lielākajā liktenī.

Auns
(21. marts–19. aprīlis)

Laimīgā diena: otrdiena, 19. marts, Auna sezona jūsu autentiskuma mājā.

Tas ir Auna sezonas sākums, kas vienmēr ir viens no laimīgākajiem gada laikiem. Tas ir tad, kad jūs varat pilnībā aptvert savu iekšējo dzinuli un bezbailīgi virzīties uz to, ko vēlaties. Saule ir viena no visspēcīgākajām planētām astroloģijā. Tātad Aunā tas palīdz atgādināt par jūsu stiprajām pusēm un arī apzināties, ka labākā izvēle, ko varat izdarīt, ir uzticēties savam iekšējam “es”.

Tā kā Zivju un Auna enerģiju sajaukums pašlaik virzās pa jūsu dzīvi, jūs tiekat mudināts izveidot dziļāku saikni ar savu iekšējo Es, kas palīdzēs jums virzīties uz priekšu ar lielāku pārliecību. Pievērsiet uzmanību tam, ko jūtat aicināts darīt, vai tas būtu karjeras maiņa, jaunas attiecības vai pilnīgi atšķirīgs dzīvesveids, jo jūsu iekšējais es nekad nenovedīs jūs nepareizi.

Vērsis
(20. aprīlis–20. maijs)

Laimīgā diena: piektdiena, 22.marts, Marss Zivīs tavā sapņu piepildījuma sektorā.

Zivju enerģija pārvalda jūsu dzīves jomu, kas simbolizē sapņu piepildījumu, taču tā ir arī vēlmju māja. Šī vieta atgādina, ka dzīve ir vairāk nekā tikai praktiskas detaļas. Lai no tā gūtu maksimālu labumu, jums ir jāatsakās no jebkādām bailēm par savām nākotnes vēlmēm un vēlmēm. Tas, kas ir domāts jums, ne vienmēr ir loģiski loģiski, taču tas nenozīmē, ka to nebūs iespējams īstenot. Jums vienkārši jātic.

Marss ir darbības un ambīciju planēta. Atrašanās Zivīs palīdzēs jums pilnībā saskaņoties ar saviem sapņiem un vēlmēm un nogādās jūs īstajā vietā īstajā laikā. Nebaidieties vērsties pie citiem ar savām idejām vai lūgt palīdzību. Šajā dzīves periodā jūs sasniegsiet vairāk, ja labi sadarbosieties ar citiem.

Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)

Laimīgā diena: piektdiena, 22. marts, Marss Zivīs jūsu karjeras mājā.

Runājot par savu karjeru, jūs jau esat piedzīvojis lielu pārejas periodu, jo Saturns atrodas Zivju zīmē kopš 2023. gada marta. Lai gan tas kalpoja kā atgādinājums strādāt tā, ko vēlaties, tas šķita kā iedvesma un iedrošinājums. Iespējams, prieks šajā dzīves jomā bija minimāls. Tagad, strādājot ar Marsu, Saturnu un Veneru Zivīs, jūs atklāsiet slēpto daļu no tā, kas jums ir paredzēts.

Tamāra Globa sola pagriezienu par 180 grādiem un strauju situācijas uzlabošanos 3 zvaigžņu zīmēm

Zivju enerģija palīdz motivēt jūs sekot saviem sapņiem, vienlaikus sniedzot labumu citiem jūsu profesionālajā dzīvē. Tajā pašā laikā Auna sezonas sākums ļaus jums maksimāli izmantot jaunos sākumus. Tas motivēs jūs izmantot pēdējā gada laikā apgūto un sākt pieņemt svarīgus lēmumus savā karjerā vai izglītības ceļā.

Lasi arī: Šo recepti esmu iemācījusies lauku virtuvē. Ārkārtīgi garšīga un viegli gatavojama!

Lasi arī: 5 virtuves priekšmeti, kuru palīdzība ir nenovērtējama. Biju sajūsmā, kad vīrs man tos uzdāvināja 8.martā ziedu vietā

Vēzis
(21. jūnijs–22. jūlijs)

Laimīgā diena: piektdiena, 22. marts, Marss Zivīs tavā veiksmes sektorā.

Katrs tranzīts kopš gada sākuma ir atgādinājis, ka enerģija ir pavisam cita un ka jūs tiekat virzīts uz jauniem dzīves sākumiem. Lai gan var būt grūti noticēt, ka jūs patiešām varat atstāt pagātni aiz muguras, jums tā ir jāizdara apzināti. Zivju enerģija valda jūsu veiksmes mājā. Ja Marss palīdz jums rīkoties, tas ir veiksmes recepte.

Lai gan Marsam ir tendence Zivīs pārvietoties atšķirīgi, kā Ūdens zīmei jums vajadzētu justies ērtāk ar emocionālajiem kontrolpunktiem, ko sniedz šis tranzīts. Vēlamā veiksme jau ir klāt, taču, lai to saņemtu pilnībā, jums ir jāpārliecinās, ka izvēlaties to, kas visvairāk rezonē ar jūsu dvēseli. Jūs jutīsities labāk, kad pametīsiet pagātni, it īpaši, ja kļūsit pārliecinātāks par šo jauno ceļu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par citām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment