Izvēlies vīrieti atbilstoši viņa figūrai. Ko ķermeņa uzbūve vēsta par tavu partneri?

Cilvēka āriene ir tieši saistīta ar viņa iekšējo pasauli. Mēs varam to pat nepamanīt, bet trenētai acij šī saistība ir acīmredzama.

Piemēram, kavaliera figūra liecina ne tikai par paša džentlmeņa raksturu, bet arī par viņa izredzētās īpašībām.

Tātad, apskati astoņus vīriešu ķermeņa uzbūves veidus un izvēlies sev piemērotāko. Apraksts tevi noteikti pārsteigs!

Narciss

Šim izskatīgajam vīrietim garām nepaies neviena dāma. Viņš kā magnēts pievelk skaistu sieviešu skatienus. Un viņam tiešām ir ar ko lepoties: skaistums, šarms, talanti un veiksme, tas viss kopā.

Lūk, viņš tevi ir apbūris. Un tikai tuvāk iepazīstoties, tu saprati, cik savtīgs un pašpārliecināts cilvēks viņš ir.

Dāmai, kas izvēlas narcisu, arī pašai piemīt šādas īpašības. Divu patmīlīgu personību savienība vairāk atgādina sacensību, lai noskaidrotu, kurš no jums ir labāks. Šā pāra attiecībās nebūs miera un harmonijas, kamēr abi neveiks savu raksturu korekcijas.

Emocionāli atsvešinātais

Ir ļoti grūti aizklauvēties līdz šā vīrieša sirdij. Viņš ir kā ledus aisbergs, kas neizpauž emocijas. Šāda ķermeņa tipa īpašnieks bieži atvainojas, dzīvo pagātnē un viņam trūkst pašpārliecinātības.

Maz ticams, ka šāds cilvēks spēs patiesi mīlēt. Tu esi pelnījusi labāku partneri, tādu, kas spēs sniegt tev emocionālu siltumu.

Par sevi nepārliecinātais

Vīrieša figūra vēsta daudz ko. Spriežot pēc tās, var secināt, ka viņš nav pārliecināts par sevi. Viņš domā, ka ir sliktāks par citiem un nav pelnījis laimi.

Vienlaikus tu saskati viņa potenciālu gūt panākumus, bet viņš pats tam diemžēl netic.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Ja satiksi šādu cilvēku, tad attiecībās būs jāiegulda daudz. Varbūt pat jāiejūtas vīrieša lomā – drosmīgi un aktīvi. Bet pamēģini “atlaist” situāciju, un redzēsi, kā tavs izredzētais iztaisnos plecus un uzņemsies atbildību par savu mīļoto.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment