Izvēlies vīrieti atbilstoši viņa figūrai. Ko ķermeņa uzbūve vēsta par tavu partneri?

Nepastāvīgais

Viņa dzīvē ir bijuši daudzi īstermiņa romāniņi. Bet diez vai viņš ir spējīgs uz nopietnām attiecībām. Un viņš noteikti neļaus dāmai sagrozīt viņam galvu un apgredzenot.

Kāpēc tu satiki šādu cilvēku? Varbūt tev pietrūka vīrieša uzmanības, vismaz zināma pretmnākšana no vīrieša puses? Bet diez vai šis vīrietis būs tas pavadonis, kas tevi padarīs laimīgu. Sāc cienīt sevi un saproti, ka esi pelnījuši vairāk. Tad arī vīrieši pret tevi izturēsies ar cieņu.

“Dēle”

Kā kaitinošs parazīts viņš turas pie stiprām sievietēm un dzīvo uz viņu rēķina. Pretī viņš neko nedod, tikai “izsūc visu sulu” no partneres. Visticamāk, šiem vīriešiem ir zems pašvērtējums.

Tas var būt saistīts ar bērnības traumu vai sāpīgām iepriekšējām attiecībām. Saproti to un piestrādā pie savas personības. Tad sapratīsi, ka visu šo laiku esi bijusi pārāk “ērta” citiem.

Piekasīgais

Šādam cilvēkam nevar iztapt, jo viņš vienmēr atradīs, kam piekasīties. Viņš pastāvīgi kritizē tevi, tavu ārieni un rīcību. Šis vīrietis ir apguvis tēva toni un runā ar tevi tā, it kā tu būtu maza dumja meitene.

Protams, tas ir pieaugušas un pašpietiekamas sievietes necienīgi. Iespējams, šādas attieksmes iemesls ir problēmas ar personiskajām robežām. Tev jāpaziņo viņam, ka necietīsi šādu uzvedību. Lai piekasīgais indivīds meklē sev citu objektu, par kuru ņirgāties bet tevi liek mierā.

Iebiedētais

Šā vīrieša pašapziņa ir zemāka par zāli. Viņš ir pieradis piekrist tev it visā, nepaužot savu viedokli. Kāpēc tu izvēlējies šo par savu pavadoni? Visticamāk, tu esi dāma, kurai patīk visu kontrolēt.

Un šāds vīrietis ir ideāls tavām vajadzībām: viņš padevīgi uzklausīs tevi un klusēs. Bet diemžēl tu nevari viņu saukt par īstu vīrieti, drīzāk par mazu sunīti īsā pavadā.


Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%


Nebrīvais

Tu neesi viņa vienīgā sieviete. Viņš ir precējies vai jau izveidojis nopietnas attiecības, bet tu viņam esi tikai rezerves variants. Ja esi kopā ar šādu vīrieti, tas nozīmē, ka tev ir problēmas ar pašcieņu.

Jo attiecības ar meli un krāpnieku ir sevi cienošas sievietes necienīga. Ir tikai viena izeja – pēc iespējas ātrāk pārtraukt šo sakaru, neraugoties uz visiem “nebrīvā” iebildumiem.

Ja tev šis raksts šķita interesants, lūdzu, dalies ar to sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment