Lauris Reiniks nāk klajā ar noslēpumainu paziņojumu – cilvēki izbrīnīti

Lauris Reiniks ir Latvijas dziedātājs, aktieris. Viņš piedalījies vairākos mūzikas projektos un populāru dziesmu izpildījumu konkursos. Lauris Reiniks piedzimis 1979. gadā Dobele, Latvijā.

Viņš sāka savu mūzikas karjeru jau jaunā vecumā un guva popularitāti pēc uzvaras televīzijas šova “Dziesma manai mīļotajai” konkursā 1999. gadā. Kopš tā laika viņš ir izlaidis vairākus mūzikas albumus un hitu singlus, kas ir ieguvuši plašu atzinību Latvijā un citur pasaulē. Dažas no viņa populārākajām dziesmām ietver “Es skrienu,” “Banjo Laura” un “Sirds sadeg neparasti.”

Lauris Reiniks ir arī aktieris un piedalījies dažādos filmu un televīzijas projektos. Viņš ir izrādījis interesi par uzņēmējdarbību un ir veicis dažādas uzņēmējdarbības iniciatīvas, tai skaitā restorānu biznesu.

Kopumā Lauris Reiniks ir plaši atpazīstams un iecienīts medijs personība Latvijā, kura veiksmīgi kombinē mūziku, izklaides industriju un uzņēmējdarbību.

“Drīz visu redzēsiet un dzirdēsiet,” savā “Facebook” lapā paziņojis pašmāju mūziķis.

 

Džentlmenis.lv jūlija beigās jau ziņoja, ka mūziķis bija izteicis savu neapmierinātību par vasaras laikapstākļiem, un īsi pēc tam devās prom no dzimtenes.

 

 

 

 

Šoreiz Reiniks savā “Facebook” profila ir mazliet noslēpumains:

 

Gatavs drīz atgriezties Latvijā un mesties iekšā jaunos TV un mūzikas projektos! Jaunā sezona ir klāt un drīz visu redzēsiet un dzirdēsiet!

Līdzcilvēki neskopojas ar gavilēm:

Laima: “Lai izdodas!”

Lilija: “Veiksmi!”

Ruta: “Jauki!”

Jurģis: “Super!”

Juris: “Bravo!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment