Lauvai lieliska diena, bet mežāzis nedrīkst palaist garām iespējas; Dienas horoskops 9. maijam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem ir laba diena. Varēsi mierīgi tikt galā ar lietām, kas atliktas uz nenoteiktu laiku. Varat arī apmeklēt svarīgus pasākumus un sazināties ar īstajiem cilvēkiem. Neatceliet un nepārplānojiet tikšanās, jo jums būs laiks visam. Vientuļos zīmes pārstāvjus gaida liktenīga iepazīšanās.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvai šī ir lieliska diena. Jūs pats būsiet apmierināts ar sevi un sava darba rezultātiem. Šis ir labo darbu un izlīguma laiks. Centieties atrisināt visus vecos konfliktus.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Laba, bet nedaudz “bedraina” un aizraujoša diena Jaunavām. To nevajadzētu darīt vienatnē. Sazinieties vairāk un dalieties ar savām idejām – šodien jums to būs daudz.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svariem diezgan grūta, bet ne mazāk interesanta diena. Daudzi cilvēki gaidīs no jums konkrētus rezultātus, un jūs viņiem dosiet šo rezultātu.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioni šodien ir jebkuras kompānijas īstā dvēsele. Emocijas un jūtas paturi pie sevis, un tad spēsi izvairīties no strīdiem un konfliktiem. Tāpat astroloģe iesaka ļaunprātīgi neizmantot alkoholu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam otrdiena būs laba un veiskmīga. No šīs dienas jums būs tikai pozitīvi iespaidi un spilgtas atmiņas.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem šī diena jāpavada izdevīgi un nepalaiž garām tās iespējas. Turklāt šodien kāds tev pateiks paldies par palīdzību, un tu būsi ļoti gandarīts.

Lasi arī: Kāpēc es vairāk nepalīdzu izņemt no bankomātu naudu cilvēkiem, kuri it kā nezina kā to izdarīt

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīram šī ir līdzsvara un garīgā piepildījuma diena. No viņa paliks tikai labi iespaidi. Visi pasākumi būs priecīgi un neaizmirstami.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivīm šodien veiksies. Jūsu pašsajūta ir lieliska, un jūsu lolotākā vēlme var pat piepildīties. Izbaudiet šo laimīgo un priecīgo laiku. Šāda svētlaime un harmonija patiešām ir ļoti reti sastopama.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment