Šī gurķu uzkoda no galda ballītēs “pazūd” momentā – garša ļoti līdzīga filadelfijas gurķu rullīšiem

Šī ir lieliska un svaiga gurķa uzkoda, kuru novērtēs visu jūsu draugi un ģimene.   Parasti ballītēs šī uzkoda ir īsts hīts un “no galda pazūd” viena no pirmajām. 

Un tie, kas pamēģina pirmo reizi, pat nezina, no kā ir pildījums. Šī uzkoda pēc garšas atgādina  Filadelfijas rullīšus ar gurķi.

Kāpēc šī uzkoda ir tik garda? Pirmkārt jau dēļ gurķa. Gurķis ir gards un veselīgs ēdiens, kas ir iedvesmojis cilvēkus visā pasaulē. Viena no galvenajām iemesliem, kāpēc gurķi ir tik gards un populārs dēvējams to ļoti vieglu garšu, kas ir atsvaidzinoša un nedaudz salda. Turklāt tas ir arī ļoti mitrums un sastāv no aptuveni 95% ūdens, kas padara to par lielisku dzērienu aizvietotāju un organismu atsvaidzinātāju.

Turklāt gurķos ir arī vērtīgi vitamīni un minerālvielas, kas ir nepieciešami pareizai uzturam. Tie satur daudz C vitamīna, kā arī A un K vitamīnus, kā arī kāliju, magniju un dzelzi. Cilvēki, kuri ēd regulāri gurķus, var uzlabot savu ādas stāvokli, samazināt iekaisumus un sakārtot kuņģa-zarnu traktu.

Lasi arī: Salāti “Maigums” – recepte, par kuru pirmo reizi uzzināju labā kafejnīcā, bet tagad vienmēr gatavoju svētkos

Tā kā gurķi ir zemi kaloriju, tas ir arī lielisks uzkoda, kas var palīdzēt cilvēkiem, kas cenšas saglabāt savu veselību un ironiski, pat palīdzēt to kāpināt. Uzturā pievienojamie gurķi var palīdzēt samazināt kopējo uztura kaloriju un uzlabot vielmaiņu.

Galvenais iemesls, kāpēc gurķis ir tik gards un veselīgs ēdiens, ir tās sastāvdaļas. Tādējādi, ja Jums vēl nav iekļauti gurķi ikdienas uzturā, noteikti izmēģiniet tos un baudiet tos dažādās ēdienos.

Tagad pati recepte.

 

Sastāvdaļas:

gurķis -3 gab.

krabju nūjiņas -200g

biezpiens – 140g

sojas mērce – pasniegšanai

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu pagatavošanas gaitu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment