“Lēts melamīna sūklis, bet tik daudz priekšrocību!” – Es to lietoju mājās, un man nav problēmu. Kāda pieredzējusi mājsaimniece pastāstīja par tā priekšrocībām

6. Ja plīts ir no stikla keramikas, var izmantot arī brīnumsūkli. Tūlīt pēc tīrīšanas atceries, ka atlikušais melamīns noteikti jānomazgā ar mitru un pēc tam sausu vienreizējo dvieli un pēc tam jāizmet.

7. Šis sūklis labi tiek galā arī ar sodrējiem un taukiem, kad runa ir par pārsegu vai trauku dibenu. Vienkārši atcerieties, ka, tīrot trauka dibenu, jūs noteikti nedrīkstat pieskarties trauka iekšpusei, kurā gatavojat vai cepat ēdienu. Šis sūklis ir indīgs un toksisks! Jūs varat tīrīt tikai to virsmu, kas ir tiešā saskarē ar uguni vai apsildāmo krāsns daļu.

Kategoriski aizliegts mazgāt katlu iekšpusi!

8. Ja jūsu ādas priekšmets ir netīrs, palīgā nāks arī mūsu brīnumsūklis, saglabājot tā tekstūru un rūpīgi notīrot netīrumus.

9. Svītras no apaviem uz linoleja vai parketa arī ir izpildāms uzdevums.

10. Arī gaišas krāsas kurpes un to zoles ir viegli tīrāmas, pat ja tās ir netīras.

Melamīna sūkļa kopšana.

Apkope ir diezgan vienkārša. Pēc lietošanas noskalojiet tekošā ūdenī, saspiediet atlikumu starp plaukstām, ļaujiet atlikušajam mitrumam iztukšot un pēc tam ievietojiet to bērniem un dzīvniekiem nepieejamā vietā. Ja jūsu sūklis jau ir pietiekami netīrs, izmetiet to un iegādājieties jaunu.

Kādā krāsā izvēlēties melamīna sūkli?

Tie ir baltā, pelēkā un melnā krāsā. Pastāv uzskats, ka tā ietekmes stiprums ir atkarīgs no krāsu piesātinājuma: gaisma ir vājāka, tumšā ir spēcīgāka. Bet šeit jūs varat vienkārši iegādāties dažādas krāsas pa pāriem un salīdzināt. Izvēle ir tava.

Lasi vēl: “Es palielināju kartupeļu ražu 2 reizes” ar vienkāršu mēslojumu, ko sāku pievienot stādīšanas laikā.

Dalies komentāros, vai zini citus veidus, kā izmantot šo burvju sūkli?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment