“Lēts melamīna sūklis, bet tik daudz priekšrocību!” – Es to lietoju mājās, un man nav problēmu. Kāda pieredzējusi mājsaimniece pastāstīja par tā priekšrocībām

Melamīna sūklis, cik daudz funkciju ir šim vārdam? Kā izrādās, viņai ir daudz priekšrocību. Šodien es mēģināšu pastāstīt par visiem šī brīnumsūkļa priekiem un pat briesmām.

Vispirms apskatīsim melamīna sūkļa lietošanas noteikumus:

1. Vispirms jāatceras, ka melamīns ir ļoti toksisks, un ar sūkli jāstrādā tikai cimdos.

2. Nelietojiet sūkli uz karstām virsmām, sildot, tas izdala toksīnus.

3. Nemazgājiet ar to pārtiku, traukus, ķermeni, vēlreiz atgādinu, tas ir ļoti toksisks.

4. Glabājiet to bērniem un dzīvniekiem nepieejamā vietā.

5. Būtībā sūklis tiek galā ar uzdevumiem, kad tas ir nožuvis, bet dažreiz jūs varat to samitrināt ar siltu ūdeni (ne karstu) un tā funkcionalitāte ievērojami palielināsies.

6. Sūklim nedrīkst pievienot mazgāšanas līdzekļus – tas ir bīstami. Melamīnam piemīt īpašības, kas labi puto un uzsūc netīrumus.

7. Ja nepieciešams notīrīt tikai nelielu laukumu, varat nogriezt sūkļa gabalu un strādāt ar to. Tikai atceraties, ka šādu sūkli var griezt ar nazi vai šķērēm, kuras neizmanto ēdiena gatavošanā, jo tas ir ļoti toksisks un var izraisīt nepatikšanas.

8. Jūs varat izspiest šo sūkli starp plaukstām, parastā saspiešana, to pagriežot, to sabojās.

9. Lai pagarinātu sūkļa kalpošanas laiku, var berzēt vienu no tā stūriem, nevis visu virsmu, lai tas ātri nenolietojas.

10. Ja izmantojāt mitru melamīna sūkli, noslaukiet notīrīto virsmu ar mitru drānu un pēc tam ar sausu drānu. Šim nolūkam labāk ir izmantot vienreizējās lietošanas dvieļus no viskozes, tie ir jāizmet uzreiz pēc lietošanas.

Kāpēc šis sūklis ir neaizvietojams vai kādas maģiskas īpašības tam piemīt?

1. Tas lieliski noņem pēdas no lodīšu pildspalvām, flomāsteriem un tintes.

2. Lieliski noder traipu noņemšanai uz tapetēm, saglabājot to tekstūru. Ja nepieciešams notīrīt traipu uz sienas, izmantojiet nedaudz samitrinātu sūkli, lai krāsa nenoberztos.

3. Melamīna sūklis pilnībā parāda savu potenciālu vannas istabā. Tas lieliski notīra stikla un spoguļu virsmas, flīzes un šuves, noņem kaļķakmens un pat noņem rūsu.

4. Lai iztīrītu tualeti, vienkārši nogrieziet sūkļa gabalu un atstājiet to uz brīdi, pēc tam vienkārši noskalojiet. Laika gaitā gan dzeltenās, gan kaļķakmens nogulsnes pazudīs.

Lasi vēl: “Veiksies it visā”: 2024. gada aprīlī 3 zvaigžņu zīmes gūs neticamus panākumus

5. Kas attiecas uz plastmasu, arī šeit mūsu burve lieliski pastrādā, nomazgājot tīras palodžu, logu rāmju un grīdlīstes virsmas, utt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment