Lidmašīnas pilots savam skolotājam, kurš atradās uz klāja, sagādāja aizkustinošu pārsteigumu svētkos

Turcijas aviokompānijas Turkish Airlines pilots Skolotāju dienā sagādājis pārsteigumu savam pasniedzējām, kurš sakritības rezultātā arī tajā dienā atradās uz lidmašīnas klāja. 

Uzzināji par šo faktu, pilots noorganizēja, ka komandas apkalpe sagādā  skolotājam ziedus, un pirms lidmašīnas pacelšanās, caur mikrofonu apsveica sirmo kungu. Viņš, saprotot kas notiek, nespēja valdīt aizkustinājuma asaras. Arī citi lidmašīnas pasažieri bija manāmi aizkustināti. Pēc runas, pilots pats devās pie skolotāja un viņu sirsnīgi apskāva.

Video sociālajos tīklos noskatīts jau daudzus simtus tūkstošu reižu un izpelnījies lielu atsaucību – cilvēki komentāros ir aizkustināti par pilota rīcību, un to, kā viņš novērtē sava skolotāja darbu un pozitīvo ietekmi uz savu dzīvi. Daudzi cilvēki atcerās arī savus skolotājus un viņu labos darbus.

Lasi arī: Vīrietis aizkustina pusi pasaules, lidmašīnā atdodot biznesa klases sēdvietu mammai, kura veda slimo meitiņu uz slimnīcu

Lūk video:

Пилот турецких авиалиний узнал, что на борту находится его школьный учитель. Парень решил отблагодарить его и поздравить с Днём Учителя. К поздравлениям присоединились коллеги пилота. Очень трогательно и показывает исключительное уважение к учителям.

Posted by Edem Umerov on Sestdiena, 2018. gada 1. decembris

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment