Vīrietis aizkustina pusi pasaules, lidmašīnā atdodot biznesa klases sēdvietu mammai, kura veda slimo meitiņu uz slimnīcu

Beidzot tas ir nosakaidrots! Pirmās klases pasažieris, kurš atdeva savu vietu mātei, kura ceļoja ar savu slimo bērnu uz Filadelfijas bērnu slimnīcu, stāsta par savu labo rīcību.

Dāsnais vīrs, kurš atdeva savu sēdvietu 2D American Airlines lidojumā 588 no Orlando uz Filadelfiju, ir 46 gadus vecais Džeisons Kunselmans, rūpniecības inženieris.

Džeisons lidoja atpakaļ uz mājām pēc paveikta projekta Floridā. Bet tad viņš ieraudzīja Kelsiju Cviku ar viņas 11 mēnešus veco meitiņu – Lusiju, kuras gaidīja iekāpšanu lidmašīnā uz Filadelfiju.

Kelsīja sacīja, ka viņa un Lusija, viena no priekšlaicīgi dzimušajām dvīnēm, bija iekāpušas American Airlines lidojumā 588, kad viņām tuvojās stjuarts un informēja par to, ka pirmās klases pasažieris vēlējās mainīt sēdvietas.

“Viņai bija skābekļa mašīna priekš meitas. To nevarētu novietot virs viņas galvas, bet viņai to vajadzēja visu laiku. Mani ļoti aizkustināja, kad redzēju mazo meiteni ar skābekļa aparātu. Un es varēju tikai raudāt,” Kunselmans pastāstīja DailyMail.com.

Kelsija veda mazuli uz Bērnu slimnīcu Filadelfijā, jo grūtniecības laikā iegūtu komplikāciju dēļ, viņas mazulis cieš no smagas hroniskas plaušu slimības.

Džeisons Kunselmans ar sievu

Šis aizkustinošais žests raisīja asaras Kelsijas sejā, un viņa atzina, ka nevar sagaidīt, ka kādā dienā varēs par to izstāstīt Lusijai. Kopš šī notikuma Kelsija arvien uztur kontaktu ar Džeisonu. Viņa sacīja, ka “pasaulei noteikti ir nepieciešama laipnība”.

“Es domāju, ka redzēšu viņu priekšējās sēdvietā, jo viņai bija līdzi skābekļa mašīna, bet, kad es iekāpu lidmašīnā, viņa bija aizmugurē. Tāpēc es uzrunāju stjuarti ar jautājumu, vai viņa nedomā, ka jaunajai sievietei ar mazuli būtu vairāk ērti manā pirmās klases sēdvietā.”

Lusija ar māsiņu, mammu un tēti

Kad pāris samainījās sēdvietām, Džeisons varēja redzēt, ka Kelsija pateicībā raud. Bet emocijas skāra arī pašu Džeisonu, jo tikko piedzīvotais raisīja arī viņā asaras.

“Es tikai cerēju, ka viņai būt labāks lidojums ar plašāku pieejamo telpu,” viņš sacīja.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko darīja pārējie lidojuma pasažieri un kā reģēja pasaule (kā arī iepazīties ar Lusijas mammas ierakstu Facebook)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment