Vai tu esi radošs cilvēks? Ja jā, tev atbildīs šīs pazīmes

  1. Viņi izvairās no “normāliem” darbiem un tiecas pēc tādas profesijas, kurā var darīt to, ko vēlas, un justies brīvi.
  2. Viņi it visu uztver kā iedvesmas avotu. Viņi meklē iedvesmu it visā, ko jūt un redz sev apkārt – vienalga, vai tā būtu sīka lapiņa, kas plandās vējā, lielpilsētas gaismas naktī vai nejauši dzirdēta saruna trolejbusā.
  3. Viņi nekad nepārstāj uzdot jautājumus, apšaubīt pieņemto un mēģināt par pasauli uzzināt pēc iespējas vairāk.
  4. Viņi nebaidās kļūdīties, jo zina, ka kļūdīšanās ir vienīgais veids, kā augt un mācīties.
  5. Viņi ir neatkarīgi. Viņiem nepatīk instrukcijas no citiem, ko un kad darīt, vislabāk viņi spēj strādāt vienatnē un jūtas pārliecināt, ejot pa neiemītām taciņām.
  6. Viņi riskē. Radoši cilvēki ne tikai mīl mācīties jaunas lietas, viņi meklē biedējošas un mulsinošas situācijas, jo tās liek justies dzīvam un vēl vairāk stimulē viņu radošumu.
  7. Viņi izmanto sāpes kā degvielu savām kaislībām. Radošiem cilvēkiem visbiežāk nākas iziet cauri dažādām traumatiskām situācijām, taču šie apstākļi ir tikai papildus iedvesma viņu darbam.
  8. Viņi sapņo nomodā un ļauj savam prātam klejot, lai agrāk vai vēlāk nonāktu pie jauniem atklājumiem un idejām.
  9. Viņi izbauda laiku vienatnē. Daudzi radoši cilvēki ir vienpaši un “autsaideri”, taču, pat ja tā nav, viņi prot sastādīt paši sev labu kompāniju.
  10. Viņi nebaidās atšķirties. Patiesībā viņiem patīk būt atšķirīgiem.
  11. Viņi meklē draugus, kas viņus iedvesmo un motivē un ar kuriem var apspriest idejas. Viņiem nepatīk draudzēties ar cilvēkiem, kuriem nav lielu sapņu un nākotnes vīziju.
  12. Viņi dara lietas, ko citi nedara, jo ir par vāju un slinku. Radoši cilvēki smagi strādā, kļūdās atkal un atkal, bet neļauj nekam sevi atturēt no virzīšanās pretī mērķiem.
  13. Viņi saka “jā” – pārbaudījumiem, iespējām, biedējošiem pagriezieniem, dzīvei.
  14. Viņiem ir sarežģīts raksturs. Dažreiz viņiem šķiet, ka neviens viņus nesaprot, taču tas viņiem neinteresē, jo viņi lepojas ar savām neparastajām raksturīpašībām un spēju dziļi just.
  15. Viņiem ātri apnīk rutīna. Viņi nespēj darīt vienu un to pašu katru dienu un ilgi palikt vienā vietā.
  16. Viņi vēlu iet gulēt. Tā kā viņiem ir tik aktīvs prāts, radoši cilvēki bieži ilgi paliek nomodā, vai nu strādājot vai vienkārši domājot.
  17. Viņi seko savai sirdij. Viņi dara to, ko viņiem gribas darīt, un nespēj sevi piespiest nodarboties ar lietām, kas ir pretrunā ar viņu sajūtām pat tad, ja racionāli atzīst tās par ļoti noderīgām.
  18. Viņi dzīvo uz naža asmens. Viņi nepārtraukti tiecas pēc jauniem izaicinājumiem un meklē jaunas aizraušanās. Viņi vēlas dzīvot neparastu dzīvi.

Avots: tunedbody.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment