Lietas, kuras Tu dari, bet viņa tās ienīst

Atstāt labu iespaidu uz sievietēm vienmēr ir bijis pietiekami sarežģīts uzdevums. Vai tev būtu jāveic pirmais soli? Vai tev smaidīt? Vienkārši pasveicināt? Modernajiem vīriešiem ir ļoti viegli pārslīdēt no vienas frontes “draudzīgs flirtētājs” uz otru “uzmācīgais dīvainis”. Ja tevi māc šaubas vai kāda sievietes varētu pārprast tavu uzsaucienu, tad labāk to nedari.

Šeit darbojas “īkšķa likums”: ja tavs “žests” ir licis sievietei sajusties nedroši un bailīgi, tad tu esi pāršāvis pār strīpu. Un- nē, tas nenozīmē, ka viņai ir vienkārši slikta humora izjūta. Tu pat nenojaut, cik bieži sievietēm nākas saskarties ar šādiem “glaimiem”.

65% sieviešu ir piedzīvojušas seksuāla tipa izsaucienus uz ielas, ieskaitot skūpstu skaņas, vulgārus žestus un nepiedienīgus komentārus. 20% no sievietēm ir nācies saskarties ar izsekošanu. Un 1 no 10 sievietēm savā dzīvē vismaz vienreiz ir pakļauta seksuāla tipa aktiem, bez viņas piekrišanas.

Ieskatam, pāris patiesi stāsti no sieviešu dzīves situācijām:

“Uzsmaidi man, saldumiņ!”

“Vīriešiem nevajadzētu apvainoties, ja kāda sieviete viņiem nepasmaida atpakaļ vai neatbild uz sveicienu. Kad es vienreiz atbildēju, kādam vīram ar “Labrīt!” , tad viņš izskatījās pārsteigts, apmetās riņķī un sāka man sekot. Viņš mēģināja man piekļūt pēc iespējas tuvāk, ieskatīties manā dekoltē. Par laimi, man izdevās no viņa nozust. Bet, kad es citreiz neatbildēju vīrietim ar smaidu, viņš man sekoja un sauca par izlutinātu k*ci. Tāpēc tagad mani pārņem panika, katrreiz, kad man kāds uzsmaida vai pasveicina. Abos variantos, tev draud nepatīkamas situācijas.”

Svilpieni

“Mana mamma man mācīja, ka ir jāignorē vīriešu svilpieni, kuri ir veltīti sievietēm. Mēs neesam suņi, kuriem ir jāatsaucas uz svilpienu. ”

Ieķeršanās

“Bāru vakari kopā ar draugiem vai draudzenēm mēdz būt vistrakākie. Ejot uz labierīcībām, reizēm ir jāaizsargā sava sēžamvieta, krūtis un viss pārējais, jo daudzi vīrieši uzskata, ka viņi ir tiesīgi ieķerties kādā manā ķermeņa daļā. Tas nav ne patīkami, ne glaimojoši.”

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment