Līgava sacīja tostu, pēc kura vīramāte aizgāja no svinībām

Dzīvojiet savu dzīvi!

Alla un Dima bija kopā jau no skolas skola. Diemžēl Dimas māte jau no sākuma neiemīlēja topošo vedeklu. Viņa visādi mēģināja atrunāt dēlu no gaidāmajām kāzām, apgalvojot, ka viņš ir pārāk jauns, bet tādas Allas viņa dzīvē būs daudz.

Par laimi Dima nepievērsa uzmanību mātes vārdiem. Vīrietis bija gatavs uz visu Allas dēļ, ar kuru kopā viņš bija izgājis jau cauri uguni un ūdeni. Svinību dienā Alla, kas tik daudz bija cietusi no savas vīramātes, nolēma sacīt tostu.

Saņemot drosmi rokā, viņa sacīja: “Tatjana Anatoljevna, es gribu pacelt šo glāzi jūsu veselībai. Mēs jums esam daudz parādā. Jūs darījāt visu iespējamo, lai sabojātu mūsu attiecības: tenkojāt ar kaimiņiem, izplatījāt baumas, mēģinājāt mūs sanaidot, atrunājāt Dimu no kāzām un pat ceremonijā parādījāties baltā kleitā ar noraudātām acīm.

Lasi arī: “Tētis noteikti ir ģenerālis”: interneta lietotāji pārsteigti ar konkursa “Policijas skaistule” uzvarētājas izskatu

Tagad, pateicoties jūsu pūlēm, mēs esam kļuvuši stiprāki. Mūsu mīlestība ir tikai vairākkārtīgi pieaugusi. Paldies par to.” Zālē valdīja klusums. Kad meitene pabeidza savu tostu un visi apgriezās, cenšoties ieraudzīt Dimas māti, izrādījās, ka sieviete bija pametusi svinības.

Būdams viesis šajās kāzās un redzēdams jauniešu acīs patiesu mīlestību, es sev apsolīju, ka nekad nekļūšu par klupšanas akmeni neviena cita attiecībās. Atcerieties, ka patiesu mīlestību nevar salauzt. Esiet iecietīgi, mīliet un esiet mīlēti.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment