“Tētis noteikti ir ģenerālis”: interneta lietotāji pārsteigti ar konkursa “Policijas skaistule” uzvarētājas izskatu

“Tētis noteikti ir ģenerālis”: interneta lietotāji bija pārsteigti ar konkursa “Policijas skaistule” uzvarētājas izskatu

 Kurskā notika policijas darbinieču skaistumkonkurss. Tika izvēlēta uzvarētāja, tikai šī izvēle ievērojami pārsteidza gan zāles auditoriju, gan interneta lietotājus, kuri uzskata, ka starp konkursa dalībniecēm noteikti bija skaistākas meitenes (te gan jāuzsver, ka skaistums ir subjektīvs jēdziens, un mēs tikai atstāstam to, kādas diskusijas internetā izraisījis šis gadījums) 

Sporta kompleksā “Dinamo” tika rīkots konkurss, kurā meitenēm vajadzēja parādīt savu fizisko sagatavotību un cīņas paņēmienus, kā arī demonstrēt šaušanas prasmes un spēju salikt un izjaukt pistoli.

Desmit meitenes, kuras uzrādīja labākos rezultātus, iekļuva konkursa otrajā kārtā. Konkursa “Policijas skaistule 2020” finālā daiļavām bija jāizstāsta par vienību, kurā viņas kalpo, jāparāda savas kulinārijas prasmes.

Lasi arī: Pēc 20 gadiem atradās meitene, kas 1999. gadā pazuda Baltkrievijā

Meitenes bija skaistās vakarkleitās, viņas defilēja uz skatuves, cenšoties atstāt uz žūriju un skatītājiem neaizmirstamu iespaidu.

Rezultātā Iekšlietu ministrijas pilsētas policijas kavalērijas nodaļas virsniece Irina Hodirevska spēja apburt un nošarmēt žūriju, iegūstot pirmo vietu.

Otro vietu ieguva policijas leitnante un Krievijas Iekšlietu ministrijas izmeklētāja Kristina Novikova.

Trešajā vietā ierindojās Jūlija Skokova – Krievijas Iekšlietu ministrijas policijas grupas “Žeļeznogorsk” jaunākā seržante.

Kurskas iedzīvotāji bija ļoti pārsteigti par žūrijas izvēli, viņiem nav nekas pret Irinu personīgi, taču, viņuprāt, skaistumkonkursā vajadzēja uzvarēt pavisam citai meitenei.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu uzvarētājs FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment