Aculiecinieks par piedzīvoto Rīgas lidostā: “Neticēju tam, ko tur redzēju!”

Iedzīvotājiem, kuri Latvijā ar repatriācijas reisiem ierodas no ārvalstīm, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas, tomēr ne visi to godprātīgi pilda. Blogeris  Oskars Skarnelis dalījies ar pieredzēto Rīgas lidostā.

Viņš raksta, ka devies uz lidostu, lai sagaidītu kādu paziņu, kurš Latvijā ieradies ar repatriācijas reisu no Lielbritānijas. Ievērojot visus iespējamos piesardzības pasākumus, atbraucējam nodots velosipēds, lai viņš varētu nokļūt miteklī, kurā turpmāk uzturēties 14 dienas.

Taču viņu pārsteidzis, cik bezatbildīgi rīkojušies citi pasažieri, kuri lielā barā devušies uz autobusu, lai nokļūtu mājās. Tikai retajam no viņiem bijusi sejas maska.

“Pilnīgi pajāt… kā vienam, tā jebkuram citam, kas atradās tajā autobusā! Tak viņu sejās teju vai varēja nolasīt domas: “Saņem mani valsts, es esmu ieradies mājās!

Lasi arī: Video: Policija aizturējusi neadekvātu vīrieti, kurš draudējis citus aplipināt ar koronavīrusu

Es esmu pilnīgs priduraks, bet esmu ieradies. Tu valsts man vispār esi parādā braucienu šajā autobusā par brīvu.

Nekas, pirms atnākšu mājās, ieskriešu vēl ātri veikalā, nopirkšu kādu šmigu, iedzīšu šovakar nedaudz un atpūtīšos, rīt kā nekā uz darbu,” raksta notikušā aculiecinieks (saglabāts autora oriģinālais rakstības stils).

Šķir otu lapu, lai lasītu tālāk (plus links uz pilnu Oskara bloga ierakstu) 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment