Likumsargi nākusi klajā ar ļoti skumju vēsti; mūžībā devies talantīgs bijušais hokejists

Nesen mēdiji publicējuši skumju vesti, ka bijušais profesionālais hokejists devies mūžībā…

Konstantīns Koļcovs, bijušais profesionālais hokejists un pasaules otrās raketes tenisā Arinas Sabaļenkas dzīvesbiedrs, ir aizgājis mūžībā.

 

Baltkrievijas Hokeja federācija paziņoja, ka 42 gadus vecais bijušais spēlētājs un izlases treneris devies mūžībā. Detalizētāka informācija par šo notikumu nav sniegta.

ASV Maiami-Dade apgabala po***ijas pārstāvji vēlāk otrdien pavēstīja, ka Koļcovs gājis bojā, nokritot no balkona, un šis gadījums tiks izmeklēts kā pa*n*vība.

 

 

Koļcovs, dzimis Minskā, savu karjeru lielākoties pavadīja Kr**vijas hokeja klubos, spēlējot par Čerepovecas “Severstāļ”, Novokuzņeckas “Metallurg”, Kazaņas “Ak Bars”, Maskavas “Spartak”, Ufas “Salavat Julajev” un Mitišķu “Atlant”. Savā pēdējā sezonā 2015./2016.gadā viņš pārstāvēja savas dzimtās Minskas “Dinamo” komandu.

 

2011. gadā, spēlējot par “Salavat Julajev” komandu, Koļcovs bija sastāvā, kas triumfēja Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) un ieguva Gagarina kausu.

 

Koļcovs pavadīja trīs sezonas Pitsburgas “Penguins” komandā Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kurā viņš piedalījās 144 spēlēs un guva 38 punktus (12+26).

Pēc hokeja karjeras beigām Koļcovs pārslēdzās uz trenera lomu. Viņš strādāja kā Minskas “Dinamo” galvenā trenera palīgs divas sezonas, vienu sezonu kā “Spartak” trenera asistents, un pēdējās divas sezonas bija Ufas “Salavt Julajev” galvenā trenera asistents.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Koļcovs savā spēlētāja karjerā Baltkrievijas valstsvienības sastāvā piedalījās desmit pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment