Linda Leen atklāj ar kādu slimību cīnās jau vairāk kā 17 gadus

Pazīstamā latviešu dziedātāja Linda Leen ar sociālo tīklu starpniecību atklāj, kā pārvarējusi populāro slimību – veģetatīvo distoniju, un sniedz padomus citiem, kuri ar to varētu cīnīties.

 

Mūziķe apgalvo, ka bieži saņem vēstules ar jautājumiem, kā tikt galā ar veģetatīvās nervu sistēmas distoniju. Viņa atzīst, ka viņai nav medicīniskās ekspertīzes, taču viņa vēlas dalīties savā personīgajā pieredzē par cīņu pret šo slimību.

Esmu pārliecināta, ka zinu, kas ir vislabākais mūsu veselībai, un ticu, ka varam parūpēties par sevi, konsultējoties ar ārstiem. Šobrīd pasaulē patiešām ir lielas izmaiņas veselības sistēmā un kā koncentrēties uz labklājību kopumā vai holistiski.

Ar mērķi redzēt simptomu kā veselas procesu ķēdes rezultātu un atrast cēloni, nevis tikai pārvaldīt slimību. Meklējiet, lasiet un mēģiniet turpināt mēģināt,” mudina Linda.

LASI VĒL: Laiks kļūt laimīgam: kā lūgt palīdzību senču dvēselēm un izmantot šīs dienas labvēlīgo enerģiju – 23.11.2022

Dziedātāja stāsta, ka parasti saņem šāda veida vēstules: “Šobrīd cīnos ar veģetatīvo distoniju, kas mani pirmo reizi piemeklēja pirms gada. Katru vakaru cīnos ar lēkmēm. Ārsts izrakstīja trankvilizatorus un antidepresantus, bet šķiet, ka tas tikai padara problēma ir vēl sliktāka. Vai varat pastāstīt, kā jūs cīnījāties? Šobrīd es varu tikai gulēt gultā.”

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment