Ļoti tiešs horoskops katrai zīmei – uzzini savus mīnusus!

Neviens nav perfekts – katram ir savi mīnusi, arī tev!

 

Auns

Ir nekārtīgi cilvēki un tad ir tādi neorganizēti brīnumi kā tu. Lūdzu, aiztaupi cilvēkiem liekas problēmas un beidzot sakārto savas lietas.

Vērsis

Pārstāj uzvesties un domāt kā cilvēks, kuram vienmēr ir taisnība, jo tā nebūt nav. Tiec pāri savam egoismam un izbaudi dzīvi, galu galā tu neesi šīs pasaules naba.

Dvīņi

Saņemies beidzot un pārstāj citus cilvēkos raisīt neizpratni par tavu rīcību. Dzīve nav nemaz tik grūta kā šķiet, vienīgais, kas tev nepieciešams, lai to sakārtotu ir spēcīgāks tvēriens.

Vēzis

Pārstāj reiz iztēloties problēmas, kuru nemaz nav. Tā vieta tu varētu laiku pa laikam pamēģināt dzīvot esošajā realitātē un baudīt dzīvi nevis sūkstēties par to.

Lauva

Pārstāj uzvesties kā superzvaigzne, kas nonākusi starmešu gaismā, tu esi tāds pats normāls cilvēks kā visi pārējie.

Jaunava

Vai tev patiesi nav ko darīt? Ir? Tad kādēļ tu tik ļoti iepringsti par to, ko dara citi? Ir patiesi kaitinoši skatīties uz to kā tu centies “iedzīt” citiem savu perfekcionismu. Pārstāj kritizēt visu, ko tu uzskati par nepareizu.

Svari

Ir īstais brīdis saņemties un beidzot parādīt savu nostāju un pašam izdarīt izvēli. Pārstāj būt no citiem atkarīgs čīkstulis un sāc veidot pats savu dzīvi.

Skorpions

Vienīgais talants, kas tev piemīt ir apvainošanās par tev sniegtu kritiku. Vai tad tā nav? Labāk paturi savu egoismu un negatīvo attieksmi pie sevis un sāc dzīvot realitātē.

Strēlnieks

Vai tu domā, ka nav pienācis laiks piebremzēt ar vīzdegunīgo attieksmi pret apkārtējiem cilvēkiem? Cik ilgi tu domāsi, ka esi gudrāks, pārliecinātāks vai labāks par citiem? Jāatzīstas, ka citi vienkārši uzskata tevi par izlepušu draņķi.

Mežāzis

Kur? Kur gan tu esi pazaudējis savu jautro pusi? Vai tu tiešām neredzi, cik skābs paliek apkārtējo cilvēku ģīmis, kad viņi ierauga tavas dramatiskās garastāvokļa maiņas?

Ūdensvīrs

Pēc tam, kad tu atvēri muti, valodniekiem nācās pārrakstīt vārda “stulbs” nozīmi, jā tava neparastā personība ir patiesi interesanta. Godīgi sakot, palūkojoties uz tevi daudziem nereti rodas jautājums – kā cilvēks var būt tik dumjš?

Zivis

Ņem par labu šo ieteikumu – atrodi savu personību un atceries, ka nevienu īsti neinteresē, cik daudz tu esi paveicis. Uz cilvēkiem ir visai grūti atstāt labu iespaidu.

Lasi vēl: 4 visbiežāk nīstās horoskopa zīmes

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment