Lūk, kā ar ūdens palīdzību var noteikt vai tavās mājās ir sliktā enerģija!

Mēs slikto enerģiju varam izjust visur – darbā, mācību iestādē, veikalā, sporta klubā, utt., bet mēs neviens negribam, lai sliktā enerģija ienāk mūsu mājās. Atklāsim kā ar ūdens palīdzību noteikt vai tavās mājās ir sliktā enerģija un ko darīt lietas labā!

Noteikt vai mājās ir sliktā enerģija, mums palīdzēs ūdens. Vienlaikus, tas palīdzēs arī no sliktās enerģijas atbrīvoties, ja tāda mājās būs. Šī metode ir pavisam vienkārša – par to lasi zemāk!

Kas tev nepieciešams:

  • viena causpīdīga glāze;
  • ūdens;
  • baltais etiķis;
  • 2 ēdamkārotes jūras sāls.

Kas tev jādara:

Piepildi 1/3 glāzes ar ūdeni, pievieno tikpat daudz baltā etiķa un 2 ēdamkarotes jūras sāls. Noliec glāzi ar šo maisījumu telpā, kurā vēlies pārbaudīt sliktās enerģijas klātbūtni. Atstāj glāzi uz veselu dienu šajā telpā.

Rezultāts

Kad pagājusi diena, pievērs uzmanību glāzē esošajam saturam. Ja maisījuma virspusē parādījušies pleķi vai burbulīši, tad telpā ir sliktā enerģija. Par cik šis maisījums palīdz ne tikai noteikt sliktās enerģijas klātbūtni, bet arī to uzsūc, tad šo metodi atkārtojiet vairākas reizes līdz maisījuma virspusē vairs nav novērojami ne burbulīši, ne pleķi. Ja ilgstoši neizdodas šādā veidā attīrīt telpu, tad varbūt sliktā enerģija meklējama mājiniekos!

Lasi vēl: Kas notiks ar tavu ķermeni, ja katru dienu dzersi enerģijas dzērienus? ŠIM vīrietim tas nebeidzās labi!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment