Lūk, kādēļ Donalds Tramps un Melānija Trampa reti kad ir redzami sadevušies rokās!

Nav, protams, gluži tā, ka viņi NEKAD nesadodas rokās. Ir gadījumi, kad tas notiek, tomēr reizes, kad pāris nav izrādījis nekādu pieķeršanos, ir daudz, daudz uzkrītošākas.

Publiski šis pāris visu laiku ievēro distanci. Patija Vuda, ķermeņa valodas eksperte, ir izanalizējusi pirmā pāra ķermeņa valodu un izteikusi savu viedokli par to, ko tā varētu nozīmēt.

Viņa apgalvo, ka Donalds Tramps ir spēcīgs, varaskārs vīrietis – viņš vēlas izrādīt savu spēku un pārākumu, vēlas publikā izskatīties pēc līdera. Sadošanās rokās simbolizē to, ka cilvēki darbojas kopā kā savienība. Eksperte apgalvo, ka viņai šī ķermeņa valoda izskatās pēc tā, it kā Donalds teiktu: “Es vēlos tikt redzēts kā individuāls prezidents – viens pats!”

Lasi vēl: Donalds Tramps nepārvāksies uz Balto namu? Ieskaties viņa luksusa dzīvesvietā!

Tāpat eksperte saka, ka Donalds nevēlas, lai par viņu tiktu spriests pēc viņa attiecībām. Ķermeņa valoda uz to strikti norāda: roku turēšana spēj ļoti komunicēt un pastāstīt par katru cilvēku individuāli un par pāri – tas ir atkarīgs no roku pozīcijas, no tā, kurš pirmais pasniedz roku un kurš – atlaiž.

No šī var secināt, ka Donaldam Trampam ir īpaša pieeja tam, kā viņš sevi attēlo publiski – tā liek cilvēkiem, medijiem un pretiniekiem apšaubīt viņa plānus un motīvus.

Avots: jeodot.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment