Lūk, kādus jokus necieš/nesaprot katra zodiaka zīme! Iegaumē, jo no dažām zīmēm var arī “norauties”!

Dvīņi

Ar Dvīni nevajag jokot par sirdsapziņu vai kaut kādu taisnīgu atriebi viņu pagātnes grēku dēļ. Nevajag jokot par kaut kādām finansu mahinācijām vai par viņu, dvīņu, krāpšanu. Viņiem būs tik ārkārtīgi neērti, ka viņi būs gatavi jūs iznīcināt paši ar savām rokām.

Vēzis

Ar Vēžiem nejokojiet vispār nekā. Te ir kā uz mīnu lauka: viņi ir ļoti emocionāli, un jebkurš jūsu nevainīgais joks var izvērsties par traģēdiju. Tāpēc ar Vēžiem vienkārši nejokojiet, viņi turklāt ir ļoti atriebīgi.

Lauva

Vissāpīgākie joki Lauvām ir joki par viņu ārējo izskatu un īpašumu. Par balto muguru vispār varat pateikt: Lauvas jums tik un tā nenoticēs. Bet teikt, piemēram, ka Lauvām kaut kas nav kārtībā ar apģērbu un viņi smieklīgi izskatās – labāk neriskējiet.

Jaunava

Ar Jaunavām nekad nejokojiet. Šī ir otrā zodiaka zīme, ar kuru ir aizliegts jokot. Un, ja ar Vēžiem nevar  jokot viņu ārkārtīgā jūtīguma dēļ, tad ar Jaunavām – viņu pārāk lielās garlaicības dēļ. Viņi vispār diez vai noticēs jūsu jokam un sāks apkopot faktus, ātri sapratīs, ka jūs runājat kaut kādas muļķības, un izjokošana nesanāks. Toties viņi var izjokot jūs – Jaunavai ir pietiekoši daudz prāta, lai veiktu viltīgu izjokošanu – tā kā labi apdomājiet, pirms uzmācieties Jaunavām ar saviem jociņiem.

Svari

Svarus var izjokot, kā vien vēlaties – viņiem būs vienalga. Svari ir tāda zodiaka zīme, kura jebkuru jūsu joku neņems pārāk tuvu pie sirds un pasmiesies par to, pat, ja tas nav smieklīgis, vienkārši, lai nesabojātu ar jums attiecības. Ļoti ērta zīme izjokošanām, bet emociju uzplūdus negaidiet.

Skorpions

Gadījumā ar Skorpioniem, variet izmantot viscietsirdīgāko izjokošanu, toties tēma, kuru nekādā gadījumā nedrīkst aizskart – ir nāves tēma. Laikam tas ir vienīgais, kas Skorpionus biedē (un pievelk arī, starp citu), tāpēc pietaupiet tos. Jokojiet par seksu, viņiem tas patīk.

Strēlnieks

Jokošana par to, kam Strēlnieks tic – jau ir pāri robežai. Bet Strēlniekus vajag izjokot labsirdīgi. Un vairāk cieņu un godbijību izrādīt pašam Strēlniekam. Ja jūsu joks pārvērtīsies par Strēlnieka slavināšanu – lieliski, tā tam arī ir jābūt. Jebkurš cits variants Strēlnieku vienkārši aizvainos.

Mežāzis

Mežāža briesmīgākais murgs ir tas, kurā viņas iespējas tiek asi ierobežotas, bet nopietnus lēmumus pieņem kāds cits. Tāpēc nekad nekad neizsakiet Mežāzim piedāvājumus, pat caur joku ne. Viņš tik un tā visu uztvers ar savu atbildīgumu, no kā viņš teju uzsprāgs, jo nav tā, kā viņš to pie sevis bija izdomājis.

Ūdensvīrs

Nekādu jociņu ar mājieniem par Ūdensvīra brības ierobežošanu. Izdarīsiet spiedienu – Ūdensvīrs vienkārši aizlidos kosmosā. Un nejautājiet, kā – vienkārši neizdariet spiedienu uz Ūdensvīru. Nekāda sasiešana, nekādas pātagas un tamlīdzīgi nieki.

Zivis

Visdrīzāk Zivis pašas jūs izjokos. Vēl vairāk, ir ļoti patīkami, ka viņas to jau ir izdarījušas. Atskatieties atpakaļ – nemanāt nekur aizdomīgus priekšmetus, cilvēkus vai likteņa zīmes? Droši vien, ka kāda ir. Kamēr jūs lasāt, kā nevajadzētu izjokot Zivis, viņi gatavo kaut ko viltīgu. Parūpējieties par sevi un savu drošību.

Lasi vēl: No kā jāuzmanās, veidojot attiecības ar katru horoskopa zīmi?

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment