Lūk, ko bija gatavs darīt šis 8 gadus vecais zēns, lai glābtu tēva dzīvību

sdcscs

Kao Jinpengs no Sudžou pilsētas Ķīnā pamatīgi pieņēmās svarā, lai varētu glābt tēva dzīvību un kļūt par kaula smadzeņu donoru.

Viņa tēvam šogad diagnosticēja leikēmiju, un, lai izdzīvotu, bija vajadzīga hematopoētisko jeb asinsrades cilmes šūnu transplantācija. Diemžēl valsts donoru programmas nevarēja palīdzēt, bet vīrieša vecāki nevarēja būt donori viņu vecuma dēļ, tāpēc vienīgā cerība bija astoņgadīgais dēls Kao Jinpengs.

Lasi vēl: Traģisks stāsts: Mans vīrs ir varonis, bet es gribu, lai viņš nomirst

Ķīnas kaulu smadzeņu donoru programmas mājaslapā ir teikts, ka donoram ir jābūt vecumā no 18 līdz 45 gadiem, taču tādās ārkārtas situācijās kā šī, ārsti ir gatavi izdarīt izņēmumus. Tomēr, lai varētu veikt šūnu pārstādīšanas operāciju, donoram bija jāsasniedz minimālais svars – 45 kg.

Lai izlasītu, kā to uzzinot rīkojās varonīgais zēns, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu. Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment