Lūk, ko bija gatavs darīt šis 8 gadus vecais zēns, lai glābtu tēva dzīvību

Kad zēnam jautāja, vai viņš būtu gatavs kļūt par donoru, viņš uzreiz piekrita, jo vēlējās dot tēvam dzīvību, tāpat kā tēvs to iedeva viņam. Vienīgā problēma bija tā, ka dažu mēnešu laikā viņam vajadzēja pieņemties svarā par 11 kg. Pieaugušajiem ir daudz vieglāk uzaudzēt svaru nekā to  zaudēt, bet augošam zēnam, kurš nodarbojas ar sportu, pieņemties svarā tik īsā laikā ir daudz grūtāk nekā varētu šķist.

son-saves-father2-600x400

Kao bija jāuzsāk ļoti stingrs uztura režīms, kas ļautu uzbaroties un ražot pietiekami daudz asiņu. Gatavojoties operācijai, ārsti katru nedēļu no viņa paņēma 700ml asiņu, bet zēna vecmāmiņa šo divu mēnešu laikā gatavoja visus viņa mīļākos ēdienus, no kuriem lielākā daļa sastāvēja no gaļas.

Lai nezaudētu svaru, Kao nacās atteikties no sporta nodarbībām un tās aizstāt ar nelielu ikdienas pastaigu. Tāpat, lai Kao nesaslimtu un tādā veidā neietekmētu uztura režīma rezultātus, viņš tika izolēts no draugiem un skolasbiedriem, ja kādam no viņiem parādījās kaut viens slimības simptoms.

Lasi vēl: Traģisks stāsts: Mans vīrs ir varonis, bet es gribu, lai viņš nomirst

son-saves-father3-600x451

Tas nebija viegli, bet Kao nepadevās, jo vēlējās darīt visu, kas bija viņa spēkos, lai glābtu tēva dzīvību, un pēc diviem mēnešiem viņam izdevās pārkāpt 45 kg slieksnim. Operācija notika 6. jūlijā un tā noritēja veiksmīgi. Kao tēvs pašlaik vēl atveseļojas, bet zēnam ir grūti atbrīvoties no uzkrātajiem kilogramiem.

Diemžēl ķīniešu ģimenes raizes vēl nav galā, jo transplantācijas operācija izmaksāja vairāk nekā 400 000 Juaņu (53 325 EUR), ko viņi samaksāja, pārdodot dzīvokli, taču ārstēšanās pēc operācijas sastādīs aptuveni tādu pašu summu. Tā ir nopietna problēma, bet vismaz ģimene varēs to risināt kopā.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds no http://lotoguru.eu</cite>

    Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu. Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment