Lūk mistiskās pasažieru lidmašīnas, kuras lido TIKAI uz 51 zonu – ASV slepenāko bāzi ; Vairāk info

Šīs lidmašīnas ir ASV Gaisa spēku daļa un tās ielido uz izlido no atsevišķa termināļa McCarran lidostas teritorijā, ko dēvē par “Gold Coast” (Zelta krastu).

Flotei ir arī savs nosaukums – Janet Airlines –  , kas tiek izmantots, atrodoties civilajā gaisa telpā.

13680889_1220485007971556_2396901187012612478_n
Šādi izskatās mistikās pasažieru lidmašīnas

Lidmašīnas paceļas Lasvegasā un lido ziemeļrietumu virzienā uz vietu, kas tiek uzskatīta par visslepenāko gaisa telpu visā pasaulē – Zonas 51 bāzi Nevadas štatā, kur notiek izmēģinājumu lidojumi un apmācības. Šo vietu dēvē arī par “aizliegto gaisa telpu” aizliegtās gaisa telpas teritorijā.

Kad lidmašīnas pietuvojas šai slepenajai vietai, tad mainās to izsaukuma signāls. Pēc nosēšanās lidmašīnas pasažieri dodas uz ēku, kas ir iedvesmojusi neskaitāmas grāmatas, TV raidījumus un filmas, taču par to gandrīz nekas nav zināms.

Grāmatas “Encounter in Rendlesham Forest” autors Niks Poups strādāja Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas labā un izmeklēja lietas saistībā ar NLO. Viņš paskaidroja, ka Zona- 51 ir vieta, kurā tiek veidotas un izmēģinātas augstāko tehnoloģiju iekārtas, taču viņš apšauba, ka kādai no tām ir ārpuszemes izcelsme.

“NLO un konspirāciju teoriju autori uzskata, ka šajā vietā tiek glabāti avarējušie NLO lidaparāti un ASV militāristi cenšas atjaunot šīs citplanētiešu tehnoloģijas. Pat Hilarija Klintone ir izteikusies, ka prezidenta vēlēšanu uzvaras gadījumā pievērsīsies šim jautājumam. Diemžēl, neskatoties uz baumām, es neesmu redzējis nekādus pierādījumus tam, ka mēs būtu atklājuši citplanētiešu tehnoloģijas. Zona-51 tiek pieminēta tādās filmās kā “Neatkarības diena” un tāpēc jau ir kļuvusi par popkultūras sastāvdaļu. Tas nozīmē, ka noslēpums ir atklāts, un ja tiešām tur atrastos citplanētiešu gaisa kuģi, tad es domāju, ka tie jau būtu pārvietoti uz citu vietu, par kuru neviens neko nav dzirdējis.”

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Džekpotu nesošo Laimīgo Biļeti jau tagad un sāc 2017. gadu ieejot dzīvē, par kādu vienmēr esi sapņojusi!

Leave a Comment