Māte saka, ka sekss ar viņas dēlu ir “neticams”, plāno no viņa dabūt bērnu un apprecēties

Taisnību sakot, dēls acīmredzot jūtas līdzīgi. Viņš pat pametis savu sievu, lai varētu būt kopā ar māti, un abi jau 2 gadus ir laimīgās attiecībās.

Abi apgalvo, ka viņu seksuālā dzīve ir “neticami” lieliska, taču noliedz to, ka viņu attiecības varētu nosaukt par asinsgrēku.

 

Tā vietā viņi apgalvo, ka tā ir “ģenētiskā seksuālā pievilcība” – termins, ko attiecina uz radiniekiem, kuri izjūt seksuālu pievilcību viens pret otru pēc tam, kad satikušies jau kā pieaugušie.

Pāris satikās pēc tam, kad Bens Kimai nosūtīja vēstuli. Jau drīz pēc tam Kima juta, ka Bens viņai patīk vairāk kā dēls, un ka viņai par viņu ir “seksuāli sapņi”. Pirmo reizi viņi satikās viesnīcā, kur pasūtīja pudeli alkohola un pēc tam sāka skūpstīties.

Pēc tam viņu attiecības pārauga arī seksuālās, un Bens pameta savu sievu, lai ievāktos kopā ar māti.

Kima par viņu attiecībām stāsta: “Es zinu, ka cilvēki saka, ka mēs esam pretīgi, ka mums vajadzētu valdīt savas jūtas, bet, kad tu piedzīvo tik visaptverošu mīlestību, par to ir jācīnās. Tā ir iespēja, ko var saņemt tikai vienreiz dzīvē, un es netaisos no tās vienkārši atkāpties.”

 

 

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment