Šīs mācības tev NOTEIKTI ir jāsniedz savam dēlam, lai viņš izaugtu par kārtīgu vīrieti

 

Pašapziņa

Spēcīgs rokasspiediens un pašpārliecināta personība ir tiešākā vīrišķības definīcija. Pašapziņa gan viņam pašam, gan citiem parādīs, ka vīrietis ir spējīgs risināt lielāko daļu problēmu, kas varētu stāties ceļā. Pašapziņa ir nepieciešama tiem, kuri grib vadīt citus un vēlas kļūt par līderiem.

Atbildība

Svarīgi ir mācēt uzņemties atbildību gan par sevi, gan citiem. Tas ne tikai ļaus cienīt sevi, bet izraisīs cieņu arī citos cilvēkos. Šī īpašība stiprina raksturu, kā arī citos cilvēkos izraisa uzticību.

Attēlu rezultāti vaicājumam “dad and son gif”

Neatkarība

Viens no vīrišķības noteikumiem spēja visu izdarīt pašam. Ja jau jaunībā mācīsi dēlam, ka viņam ir jābūt neatkarīgam (protams, saprāta robežās), viņš daudz ātrāk kļūs par spēcīgu vīrieti. Atceries, ka visatļautība nav neatkarība!

Pazemība

Balanss starp pazemību un pašapziņu veido spēcīgu līderi, kurš ir spējīgs iegūt lielus panākumus dažādās dzīves jomās. Pašapziņa viena pati nespēs izveidot labas attiecības ar citiem cilvēkiem, bet, ja talkā nāks pazemība, cilvēki dabīgi sāks pievilkties.

Lasi vēl: Ja tev piemīt šīs prasmes, tu esi īsts vīrietis

Manieres

Kā jau katram bērnam tiek iemācītas labas manieres, puišiem ir jāturpina arī tās mācīties no vīrieša skatu punkta. Manieres ir svarīgas gan biznesa, gan personīgajās attiecībās, tādēļ tās nedrīkst palikt nepamanītas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “dad and son gif”

Jūtīgums

Lai gan daudzi domā, ka jūtīgums ir vīrieša vājuma pazīme, tā ir īpašība, kurai būtu jāpiemīt katram vīrietim. Tas ir veids, kā parādīt līdzjūtību, kā arī pieiet situācijām no maigākas puses. Šādā veidā no citiem ir iespējams iegūt lielāku cieņu.

Atklātība

Ja vienmēr būsi atklāts, nebūs jāuztraucas par to, ka tevi varētu nostādīt neērtā situācijā. Atklāts cilvēks par sevi un savām darbībām ir pārliecināts, viņam ir tīra sirdsapziņa, kas nenovērš domas no pienākumiem. Šāda īpašība dzīvē noteikti palīdzēs “izsisties”.

Avots: theselfimprovementblog.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment