Tu neticēsi, kā naudu pelna šī skaistule, bet tev noteikti arī gribēsies izmēģināt viņas pakalpojumu

erfcr

Kāda jauna sieviete no Maskavas nākusi klajā ar visnotaļ inovatīvu veidu, kā nodrošināt sev ikmēneša ienākumus – viņa brīviem vīriešiem piedāvā sasildīt gultu un piesaistīt tai pozitīvi lādētu enerģiju, kas garantēs labu naktsmieru.

21 gadu vecā Viktorija ir gultas sildītāja, kura par nakti no pakalpojuma pircēja iekasē 4 900 rubļu (80 eiro) vai arī 102 700 rubļu mēnesī (1 673 eiro), garantējot, ka maksātspējīgā vīrieša gulta vienmēr būs silta un patīkama, kad viņš dosies baudīt naktsmieru. Tici vai nē, bet viņai jau ir 10 pastāvīgi klienti, turklāt masu mediji Viktorijai nodrošina bezmaksas publicitāti. Lai spētu nodrošināt pakalpojumus visiem potenciālajiem klientiem, sieviete plāno izveidot gultas sildītāju komandu.

Kā īsti norisinās viņas pakalpojuma sniegšana? Tas ir interesants process!

Lasi vēl: Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus: neprāts!

Uzzini to, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 150milj vinnesta?

Leave a Comment