Tu neticēsi, kā naudu pelna šī skaistule, bet tev noteikti arī gribēsies izmēģināt viņas pakalpojumu

Viktorijas Ivančjovas ideja ir vēl pārgalvīgāka nekā tā, ko oirms pāris gadiem īstenoja tad aktuālie “profesionālie apskāvēji, jo klientiem ir aizliegts pieskarties gultas sildītājām. Lai nodrošinātu saskarsmes drošību, Viktorija līdzi nēsā trauksmes signāla pogu vai lūdz uzkavēties fizisko apsardzi.

Viktoria-Ivachyova-bed-warmer-600x806

Kā tad tas viss darbojas? Patiesībā visnotaļ vienkārši. Sākumā klients atstāj ziņojumu Viktorijas veidotajā mājaslapā. Tad viņa sazinās ar potenciālo klientu, detalizēti izskaidrojot pakalpojuma nosacījumus, lai nekas netiktu pārprasts, un, ja klients piekrīt tiem, tiek noteikts laiks, kurā jāsilda gulta. Noteiktajā datumā un laikā Viktorija ierodas pie klienta mājās, ietērpjas nakts drēbēs un aptuveni stundu guļ viņa gultā. Šajā laikā klientam ļauts sarunāties ar viņu. Viktorija pati apliecina, ka ir lieliska klausītāja, turklāt daudzi vīrieši patiesi komfortablāk jūtas, runājot par problēmām ar svešinieku, nevis ar draugu vai ģimenes locekli. Pēc tam, kad laiks ir “iztecējis”, Viktorija saģērbjas un pamet telpas. Nav precīzi zināms, vai maksājums tiek veikts pirms gultas sildīšanas vai pēc tās.

Viktoria-Ivachyova-bed-warmer3-600x550

Lasi vēl: Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus: neprāts!

Viktorija apgalvo, ka neiekasē naudu tik vien kā par gultas sildīšanu, viņa nodrošina pozitīvās enerģijas apriti un tās nodošanu klientam. Viņa skaidro, ka pēc īsas sarunas ar klientu viņa spēj viņam sniegt pozitīvāku skatu uz dzīvi. Ivančjova papildina, ka vienam no viņas 10 klientiem bijis kāds depresijas paveids, bet nākamajā rītā šis pats klients viņai piezvanījis un teicis: “Vika, tu esi brīnums! Es šorīt pamodos un patiesi vēlos dzīvot!”

Viktoria-Ivachyova-bed-warmer2

Viktorija atzīstas, ka viņas tirgus ir brīvie vīrieši, tomēr, ja kādai sievietei būtu vajadzīga viņas palīdzība, viņa labprāt palīdzētu. Sieviete atzīstas, ka šāda ideja viņai iešāvās prātā, lasot krievu autora Anatolija Marienhofa sarakstītu grāmatu. Tajā attēlots, ka dzejnieks Sergejs Jeseņins maksā mašīnrakstītājai, lai viņa katru vakaru 15 minūtes pirms gulētiešanas sildītu viņa gultu. Šis rituāls palīdzēja viņam gūt daiļdarbu rakstīšanai nepieciešamo iedvesmu. Pēc interneta resursu izpētes Ivančjova noskaidroja, ka līdzīgs pakalpojums nav pieejams nekur pasaulē. Tā nu viņa ātri izveidoja mājaslapu un uzsāka biznesu.

Izdevums “Big Picture” tomēr informē, ka Londonas viesnīcās pieejams līdzīgs pakalpojums, kura nodrošināšanas laikā termiskā apģērbā ietērpts darbinieks 10 minūtes pirms klienta gulētiešanas silda viņa gultu. Vienīgā atšķirība slēpjas tajā, ka šis pakalpojums viesnīcā noteikti nemaksā 80 eiro, bet gan krietni lētāk.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pierādi, ka tavās dzīslās rit Džedaju asinis: https://goo.gl/mtBZa7</cite>

    Starpzvaigžņu ceļojumi, briesmas, kuras uzglūn tumšākajos galaktikas nostūros. Drosmīgie cīnītāji pret Tumsas spēkiem un Svešie. Pierādi savu personību uzveicot pārbaudījumus Galaktikas aizraujošākajos izaicinājumos!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Apnicis uz visu ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 150milj vinnesta?

Leave a Comment