Maijā pabarojiet ar šo līdzekli savus ķiršus un iegūsiet ogas spaiņiem

Ķiršu koki pēc to ziedēšanas obligāti jāmēslo, lai tie dotu lielu ražu. Parasti mēslojumu pievieno 14 dienas pēc ziedēšanas.

Ar ko barot ogulājus – lasiet tālāk materiālā.

Sākumā gan par pašu augu.

Ķirši ir garšīgi ne tikai tāpēc, ka tie ir saldi un svaigi, bet arī tāpēc, ka tiem ir spilgti un unikāli aromāti, kas atšķiras no citiem augļiem. Šo sulīgo ogu saldums ir perfekti sabalansēts ar viegli skābu garšu, kas padara tos patīkamu baudījumu gan vienādi, gan kā sastāvdaļu dažādos ēdienos un dzērienos.

Ķirši ir ne tikai garšīgi, bet arī bagāti ar labvēlīgām uzturvielām. Tie ir pilni ar vitamīniem, piemēram, C vitamīnu, kas stiprina imūnsistēmu un palīdz cīnīties pret iekaisumiem. Turklāt ķirši satur antioksidantus, kas var aizsargāt organismu no brīvo radikāļu bojājumiem.

Suns stāvēja aukstumā, atsakoties iet būdā. Saimniekam mati sacēlās stāvus, kad viņš saprata dzīvnieka uzvedības iemeslu

Tomēr ķirši ir tik īpaši garšīgi arī tāpēc, ka tie ir sezonas auglis. To pavasarī un vasarā sniegtā svaiguma un salduma baudīšana ir kā sveiciens pēc garās un aukstās ziemas. Katra ķirša oga ir kā salds dzēriens,  kā mazs gabaliņš no vasaras, kas atnes prieku un komfortu.

Visbeidzot, ķirši ir tik garšīgi arī tāpēc, ka tiem ir savdabīga tekstūra. Tos var baudīt gan svaigus  un sulīgus, gan izmantojot kā sastāvdaļu dažādos desertos, kūkās vai mērcēs, piešķirot tiem bagātīgu un unikālu garšu. Kopumā ķirši ir auglis, kas ne tikai priecē ar savu garšu, bet arī ar savu izsmalcināto aromātu, barības vērtību un vasarīgo sajūtu, ko tie atnes ikvienam, kurš tos bauda.

Labākais mēslojums ķiršu kokiem

Labākais mēslojums šādiem kokiem ir pelni. Bet viss nav tik viegli. ir jāievēro konkrēta rīcība un plāns

 

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment