Logi spīdēs tīri līdz pat rudenim: vienkārši notīriet stiklu ar šo lēto līdzekli

Pastāstīsim, kā ar lēta līdzekļa palīdzību notīrīt logus, lai nebūtu svītru un logi vēl ilgi paliktu tīri.

Logu mazgāšana ir diezgan apgrūtinoša nodarbe. Tie ne tikai labi jānomazgā no mēnešiem ilgiem netīrumiem, bet arī jānotīra tā, lai tie paliktu tīri līdz pat vēlam rudenim. Pieredzējušas saimnieces zina, ar ko tīrīt stiklu, lai tas spīdētu sešus mēnešus.

Ar ko tīrīt logus, lai tie spīdētu tīri līdz rudenim

Šis superlīdzeklis stiklu mazgāšanai ir matu kondicionieris. Pirms logu tīrīšanas tie labi jānomazgā un jānoslauka līdz sausi. Pēc mazgāšanas pārliecinieties, ka uz stikla nav palikuši netīrumi, svītras vai kukaiņu pēdas.

Lasi vēl: Matu griežšanas un skaistumkopšanas kalendārs 2024. gada maijam: mainām imidžu un piesaistām laimi

Lai noberztu logu stiklu, pagatavojiet maisījumu. Tīrā pudelē vai jebkurā citā traukā pievienojiet vienu ēdamkaroti matu kondicioniera un glicerīnu. Visu kārtīgi samaisiet līdz viendabīgam maisījumam. Paņemiet mikrošķiedras vai papīra dvieli un uzklājiet maisījumu uz loga stikla, izkliedējot šķidrumu pa visu virsmu. Pēc tam labi noslaukiet stiklu ar to pašu šķiedras lupatiņu vai dvieli, neatstājot švīkas. Logi pēc šīs apstrādes spīdēs tīri līdz pat rudenim.

Kā tīrīt logus bez svītrām, izmantojot improvizētus līdzekļus

Ūdens un etiķis. Sajauciet 50 g etiķa ar glāzi ūdens, pēc tam ielejiet maisījumu pudelē ar smidzinātāju. Izsmidziniet tīrīšanas līdzekli uz loga un labi noslaukiet stiklu. Pēc šāda līdzekļa nepaliks švīkas, un kukaiņi neatstās pēdas uz stikla, jo etiķis tos atbaidīs.

Ciete. Ar šī lētā līdzekļa palīdzību jūs varat labi iztīrīt logus pat no ļoti veciem netīrumiem. Turklāt uz stikla nepaliek svītras. Ir nepieciešams izšķīdināt ēdamkaroti cietes litrā silta ūdens, uzklāt maisījumu uz stikla un atstāt to pilnībā nožūt. Pēc tam vienkārši noslaukiet līdzekļa paliekas ar salveti.

Lasi vēl: Kad stādīt pavasara ķiplokus, lai tie zemē nesapūtu: tautas ticējumi

Trauku mazgāšanas līdzeklis un etiķis. Šis šķīdums ir ļoti ērts logu mazgāšanai virtuvē, tas labi tiks galā ar tauku un novecojušu netīrumu paliekām. Sajauciet puslitru ūdens, 70 g etiķa un tējkaroti jebkura trauku mazgāšanas līdzekļa. Ar šādu šķīdumu labi nomazgājiet logu, pēc tam noskalojiet stiklu ar tīru ūdeni un noslaukiet līdz sausumam.

Lasi vēl: Jo vienkāršāk, jo garšīgāk: mans mīļākais deserts ir šokolādes parfē.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Sāls. Šis līdzeklis ir piemērots, ja stikls nav pārāk netīrs. Lai to izdarītu, izšķīdiniet divas ēdamkarotes sāls glāzē silta ūdens. Jāpārbauda, vai sāls ir izšķīdusi, lai nesabojātu stiklu. Ar šo šķīdumu labi noslaukiet stiklu un atstājiet to, līdz tas pilnībā izžūst.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment