“Man apnika būt resnam” – jaunietis izmaina sevi pilnībā, zaudējot 65 kilogramus!

Līdz 2015. gada maijam Endijs, pateicoties savai ikdienas treniņu programmai, jau bija zaudējis 27 kilogramus. Lai piespiestu sevi strādāt vēl smagāk, viņš konsultējās ar personīgo treneri Džeriju Hjūgsu, kurš palīdzēja izveidot 2 400 kcal diētu un intensīvu treniņu programmu. Endijs kopā zaudēja 65 kilogramus, kas sastāda teju pusi viņa sākotnējā ķermeņa svara.

Endijs skaidro, kā viņa pārvērtības ietekmējušas turpmāko dzīvi: “Es sākuma sevi māniju, apgalvojot, ka mani neuztrauc mans svars vai tas, ko citi par mani domā. Es iemācījos ar visu samierināties. Tagad dzīvoju pavisam citu stāstu. Man patīk, kā tagad izskatos un jūtos. Man patīk apmeklēt sporta zāli un fiziski sevi izaicināt. Esmu kļuvis garīgi, fiziski un emocionāli spēcīgāks nekā jebkad agrāk.”

Lasi vēl: Slavenības zaudē svaru un pieņemas svarā – ieskaties šokējošākajās pārvērtībās!

Gadu pēc pārmaiņu uzsākšanas Endijs piedalījās 5 kilometru maratonā.

29. janvārī es piedalījos savā pirmajā skrējienā. Manā dzīvē bija posms, kurā es ne pie kādiem apstākļiem nenonāktu pie domas par skriešanu. Tas ir nākamais solis manā ceļā. Vai tu esi gatavs uzsākt savu ceļu pretī progresam?” viņš aicina.

Endija stāsts ir pierādījums tam, ka ar smagiem pūliņiem, atbalstu un apņēmību viss ir sasniedzams. Viņš ir iedvesmojis daudzus un turpina to darīt arī šodien.

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment