Katram ir skaidrs, ka zaļumi ir veselīgi un nepieciešami. Turklāt zaļumi lieliski papildina dažādu ēdienu garšu.
Tomēr viena problēma, kas mums visiem ir pazīstama, ir tas, ka veikalā iegādātie zaļumi ātri zaudē svaigumu.
Ar šo pašu problēmu saskāros arī es. Tomēr man tas atrisinājās, kad mans draugs – pavārs – man atklāja noslēpumu, kā saglabāt zaļumus svaigus un sulīgus.
Lasi arī: Pirmo dzemdēja 16 gados! Kā tagad dzīvo 33 gadus vecā 10 bērnu mamma, kuru atstāja vīrs
Izrādās, ka šādas metodes bieži tiek izmantotas ne tikai tirgos un veikalos, bet arī daudzos restorānos un kafejnīcās.
Ēdienkartēs bieži ir iekļauti ēdieni ar svaigiem zaļumiem, un ir svarīgi saglabāt tos svaigus pēc iespējas ilgāk.
Kad es ieklausījos drauga padomos, pētersīļi un dilles tagad man saglabājas svaigi nedēļām!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- “Tautai ir jāzina savas varones!”: TV personība Armands Simsons dalās nepatīkamā pieredzē, ko piedzīvojis no kādas sievietesby Laura Blūma
- Viens grams uz litru ūdens – un vijolīte atbrīvos savus sulīgos ziedusby Anete Vītola
- Es ilgi nesapratu, kāpēc klaigājošu vārnu nedrīkst dzīt prom… Līdz sapratu, cik nopietna kļūda tā var būtby Rinalds Bergmanis