Katram ir skaidrs, ka zaļumi ir veselīgi un nepieciešami. Turklāt zaļumi lieliski papildina dažādu ēdienu garšu.
Tomēr viena problēma, kas mums visiem ir pazīstama, ir tas, ka veikalā iegādātie zaļumi ātri zaudē svaigumu.
Ar šo pašu problēmu saskāros arī es. Tomēr man tas atrisinājās, kad mans draugs – pavārs – man atklāja noslēpumu, kā saglabāt zaļumus svaigus un sulīgus.
Lasi arī: Pirmo dzemdēja 16 gados! Kā tagad dzīvo 33 gadus vecā 10 bērnu mamma, kuru atstāja vīrs
VIDEO:
Izrādās, ka šādas metodes bieži tiek izmantotas ne tikai tirgos un veikalos, bet arī daudzos restorānos un kafejnīcās.
Ēdienkartēs bieži ir iekļauti ēdieni ar svaigiem zaļumiem, un ir svarīgi saglabāt tos svaigus pēc iespējas ilgāk.
Kad es ieklausījos drauga padomos, pētersīļi un dilles tagad man saglabājas svaigi nedēļām!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Kad gribas kaut ko vieglu, bet īpaši gardu, ņemu vistas fileju un jau pēc 10 minūtēm ceļu galdā svinīgu Jaungada uzkodu, kas garšo visiem
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- 16. decembrī sāksies kaut kas neredzēts kopš 1869. gada: sinoptiķi brīdina iedzīvotājus par to, kas sagaidāms
- Ir zināms, kad Latvijā sāksies astronomiskā ziema: sinoptiķu prognozes liecina par tuvojošos spēcīgu aukstumu
- Nevajag ne cukuru, ne ūdeni: manas vecmāmiņas skābētu kāpostu recepte, kas izturējusi laika pārbaudi
- Mans vīrs “aizmirsa” par manu dzimšanas dienu un devās pie drauga; es palutināju sevi ar greznu spa, par to samaksājot ar viņa kredītkarti









