Man ir pāri 40, bet tikai tagad atklāju, kā zaļumus ilgstoši saglabāt svaigus un sulīgus

Kā saglabāt zaļumus svaigus: profesionāļa padomi

 

1. Lai saglabātu zaļumus svaigus vairākas dienas, ir vienkārša metode – turēt tos ūdenī. Piemēram, diļļu pušķi ar kātiņiem var novietot glāzē ar ūdeni, un augu augšējo daļu var aptīt ar polietilēna maisiņu.

2. Ņem palielu trauku un ielej tajā ūdeni. Tad labi noskalo zaļumus un novieto tos traukā. Nomazgātos zaļumus izliec uz papīra dvieļiem, lai tie varētu nožūt. Pēc tam saliec zaļumus konteinerā ar vāku un novieto to ledusskapī.

 

Ar šo paņēmienu zaļumus var saglabāt svaigus 7-10 dienas.

3. Lai atsvaidzinātu jau apvītušus zaļumus, ievietojiet tos traukā ar aukstu ūdeni un ļaujiet tiem stāvēt tur apmēram pāris stundas. Pēc tam izlejiet ūdeni no trauka, bet atstājiet zaļumus mitrus. Tad salieciet zaļumus atpakaļ traukā un novietojiet tos ledusskapī.

 

Tāds paņēmiens palīdzēs saglabāt zaļumus svaigus aptuveni nedēļu.

4. Pārdevēji, kuriem ir liela pieredze, dažreiz izmanto šo metodi, ko var saukt par “smago artilēriju”, lai sasniegtu efektu, kad zaļumi izskatās tāpat kā tikko no dobes.

 

Pirms izvietošanas uz plaukta, zaļumus var noskalot ar etiķūdeni, lai saglabātu tos svaigus. Lai sagatavotu šķīdumu, sajauciet glāzi auksta ūdens ar 1 ēdamkaroti etiķa. Ievietojiet zaļumus konteinerā un apmēram vienu stundu aplieciet ar etiķa šķīdumu, tā lai visas lapiņas būtu saskārušās ar ūdeni. Pēc tam noskalojiet zaļumus un baudiet pilnīgi svaigu rezultātu!

Lai saglabātu zaļumus svaigus mājas apstākļos, vislabāk ir periodiski skalot tos ar etiķa šķīdumu un uzglabāt ledusskapī.

Lasi arī: Pirmo dzemdēja 16 gados! Kā tagad dzīvo 33 gadus vecā 10 bērnu mamma, kuru atstāja vīrs

Turklāt ir vērts atcerēties, ka zaļumus var arī sasaldēt, kas ļaus jums izmantot tos visu gadu.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment