Māte 6 gadus košļāja savus matus; nonākot slimnīcā, ārsti bija šokā

Šī jaunā 23 gadus vecā māmiņa cieta no ēšanas traucējumiem un divu gadu laikā zaudēja 40 kg, un ārsti bija lielā neizpratnē, kad pat esot stāvoklī ar savu pirmo bērnu viņa turpināja zaudēt svaru. Kad 2014 gadā piedzima viņas meitiņa Alise, vēdersāpes tikai pastiprinājās.

2015. gada oktobrī es vairs nevarēju pāest, pēcāk visu neizvemjot. Es zaudēju 40 kg sava svara divu gadu laikā, un ārsti nespēja saprast, ka sman kaiš.  Viņi mani pābraudīja uz dažādām slimībām, pat kunģa vēzi, taču neko neatrada. Tad kādu dienu es savu mazo meitiņu nodevu savu vecāku aprūpē, jo sāpes bija neizturamas un man likās, ka es mirstu.

Sievieti nogādā slimnīcā, kur viņai tika veiktas īpašas pārbaudes, un tajās atklātais šokēja visus. Sievietes vēderā šo 6 gadu laikā bija izveidojusies milzīga matu bumba, kas arī radīja visas ššis sāpes un lielo svara zudumu. Speciālists stāstīja, ka visas savas 30 gadu ilgās pieredzes laikā neko tādu vēl nebija redzējis.

3608D7F400000578-0-image-a-37_1467879615780

Sievietei tika veikta operācija un šis ir matu kamols, ko izņēma no viņas vēdera. Tas esot bijis 30 cm liels un svēris gandrīz 7 kilogramus.  Vēlāk izrādījās, ka šāds kamols bija sievietes vēderā izveidojies, jo viņa miegā neapzināti bija rāvusi sev ārā matus un ēdusi tos.  Pēc operācijas sieviete jūtoties daudz labāk un kā pati stāsta viņa pat esot raudājusi no laimes, ka tas viss ir beidzies un viņa varēs atkal ar prieku normāli dzīvot.

Sofija stāsta, ka jau pusaudžu gados viņa bija attapusies, ka lielā stresā rauj sev ārā matus un tos ēd. 20 gadu vecumā viņas māte ieteica viņai dotie pie ārsta, kur viņai tika atklāta trihofāgija un izrakstīti medikamenti, kuriem vajadzētu palīdzēt. Sieviete stāsta, ka zāles diemžēl nepalīdzējā, un, tā kā viņai bija kauns par pleķiem, ko radījusi šī slimība, viņa lika clip-in matus, viņa pat slēpa to no sava vīra, bet, kad viņš viņai lūdza, lai viņa pārstāj nēsāt clip-in matus, tad viņai nekas cits neatlika, kā atklāt savu noslēpumu.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment