Māte ir sajūsmināta par “brīnumziedi”, kas viņam bērnam palīdzēja izdziedēt sāpīgo ekzēmu

Šis krēms ir Childs Farm Baby Moisturiser. Sieviete bija ļoti pārsteigta, ka Īvijas ekzēma ļoti ātri pazuda kā nebijusi.

Viņa to nosauca par “brīnumkrēmu” un par savu atklājumu pastāstīja ziņu aģentūrai “MailOnline”: “Pāris dienu laikā es ievēroju, ka viņas āda iegūst normālu izskatu. Es nespēju tam noticēt.”

Trīs mēnešus pēc krēma lietošanas uzsākšanas, tikko staigāt sākušajam bērnam izdevās atbrīvoties no ekzēmas – Īvijas mamma skaidro, ka, ja Apvienotās Karalistes Nacionālais veselības dienests apmaksāto medikamentu sarakstā iekļauto šo krēmu, tam izdotos ietaupīt veselu bagātību finanšu līdzekļu.

Iepriekš Īvija-Reja lielu daļu savas dzīves pavadīja ārstu kabinetos, viņas mamma Peidža apmeklēja teju visus iespējamos dermatologus, jo meitas slimība visai nopietni ietekmēja ģimenes dzīves kvalitāti.

Par spīti tam, ka bērnam tika izrakstītas kā antibiotikas, tā arī steroīdu ziedes, mazās Īvijas-Rejas simptomi saglabājās un viņai nekļuva labāk.

Sāpīgie izsitumi turpināja mesties mutes zonā, uz rokām un ceļu locītavu apvidū.

Lasi arī: Šis slavenais stāsts noteikti liks arī tev noraust kādu asaru – izlasi stāstu par Bopsiju

Peidža atceras: “Lai palīdzētu Īvijai-Rejai es izmēģināju visu iespējamo. Ekzēma viņai ir jau kopš dzimšanas, bet piecu nedēļu vecumā viņai tika diagnosticēta alerģija pret pienu.

Viņas ekzēma bija tik sāpīga, ka Īvija nevarēja naktīs normāli gulēt līdz pat divu gadu vecumam. Viņa katru vakaru līdz asinīm nokasīja izsitumus.

Divu gadu garumā mēs reizi astoņās nedēļās apmeklējām dermatologu, bet nekas no ieteiktajiem medicīniskajiem līdzekļiem nepalīdzēja. Bija šausmīgi redzēt bērnu tā mokoties sāpēs.”

Izmisuma māktā sieviete mēģināja visus iespējamos līdzekļus, kas varētu palīdzēt atrisināt šo situāciju, tādēļ viņa samaksājot 3,99 Lielbritānijas mārciņas, jeb aptuveni piecus eiro, vietējā veikalā izmēģināšanai iegādājās ādas krēmu mazuļiem “Childs Farm Baby Moissturiser”.

Šo krēmu ir apstiprinājuši dermatologi un tā sastāvā ir tādas aktīvās vielas kā greipfrūts, šī sviests un tējas koka eļļa, šīs sastāvdaļas ir dabiskas un tās ir īpaši piemērotas bērniem, lai viņu āda tiktu pienācīgi mitrināta un atbrīvota no kairinājumiem.

Priecīgā māte saka: “Es šo mitrinošo krēmu ievēroju lielveikala plauktā un nolēmu to pamēģināt. Īvijai-Rejai ir alerģiska reakcija no riekstiem, sojas un olām, tādēļ mums jābūt ļoti piesardzīgiem ar to, ko viņai dodam, tomēr kā noskaidroju, šī krēma sastāvdaļas ir dabiskas.

Jau pāris dienu laikā ievēroju, ka izsitumu daudzums ievērojami mazinās. Es nespēju tam noticēt.”

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment