Maza meitene ielūdz karalieni Elizabeti uz dzimšanas dienu – kāda bija viņas atbilde?

Melisa karalienei Elizabetei aizsūtīja kartiņu, uz kuras pati savām rokām bija uzzīmējusi karalienes portretu. Viņas mērķis bija uzlūgt karalieni uz savas septītās dzimšanas dienas svinībām.

Bet tas, kas šo stāstu padara vēl apburošāku, ir atbilde, ko Melisa saņēma pēc vēstules nosūtīšanas.

Meitenīte saņēma personalizētu atbildes vēstuli no karalienes tuvas draudzenes Filipas de Pasas. Tajā bija rakstīts:

melissa-poll

Dārgā Melisa, karaliene man ir devusi to godu atbildēt uz tavu vēstuli, kurā tu paudi savu sašutumu par to, ka nebiji spējīga apskatīt apartamentus Bekingemas pilī.

Iedomājieties, karalienes draudzene atvainojas mazai meitenītei un viņas vecmāmiņai, ka viņas neredzēja to, kā izskatās pils iekšienē. Vēstulei bija pievienoti bukleti, ar kuru palīdzību viņas varēs apskatīt pili nākamajā vasarā.

Lai arī karaliene nevarēs ierasties uz tavu dzimšanas dienas pasākumu, viņa ļoti novērtēja to, ka iedomājies uzlūgt viņu. Cerams, ka tu un tava ģimene pilī pavadīsiet labu laiku 27. septembrī. Un mēs esam pateicīgi, ka uzrakstīji vēstuli, kurā apsveici karalieni tādā lielā pavērsienā viņas valdīšanas laikā.

Melisas vecmāmiņa pēc tam stāstīja, cik pārsteigta viņa bija par detalizēto atbildes vēstuli. “Viņi noteikti bija izlasījuši mazmeitas sūtīto vēstuli (..) Melisa bija ļoti priecīga par atbildi, lai arī bēdājās, ka karaliene nevarēs ierasties uz viņas dzimšanas dienu.” 

Laikam jau, ka vienmēr ir arī nākamais gads..

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment