Mazas pamācības attiecībās – šīs lietas ir jāiemācās ikvienam vīrietim!

Tuvība palielinās ar laiku

Attiecību sākumā (diezgan loģiski) jūs vēl nespēsiet būt tik fiziski tuvi viens otram, kā vēlētos. Šis ir laiks, kad cilvēks ir jāpiezīst no iekšienes, fiziskajām attiecībām atvēlot mazāk laika. Ja kritīsiet viens otra apskāvienos un glāstos jau pašā attiecību sākumā, nesaprotot, kāds ir šis otrs cilvēks, vēlāk var nākties pamatīgi ciest.

Ar tuvību mainās attieksme

Jo tuvāki kļūsiet, jo vairāk mainīsies jūsu attieksme vienam pret otru. Iespējams, ka iepriekš viņa tev nebūs stāstījusi lietas, kas sēdējušas uz sirds, bet tad, kad ieraudzīs, ka tev var uzticēties un ka tu nenosodīsi viņu, viss mainīsies. Sākuma atklātību neuztver kā neko nopietnu – jūs vēl tikai iepazīstat viens otru.

Vēlmes palielinās līdz ar mīlestību

Tas tiešām notiek, tādēļ strādā pie tā!

Ir liela atšķirība starp vēlmēm un prasībām

Kamēr daudzi uztraucas par to, vai spēs atbilst partnera vēlmēm, citi nespēj atšķirt vēlmes no prasībām. Prasības bieži vien nav izskaidrojamas, tām nav iemesla, un, iespējams, tu būsi spiests tām atbilst, bet vēlmes palielinās ar to, ko tu “ieliec” attiecībās.

Lasi vēl: Vai izmēram ir nozīme? Sievietes saka – jā; Lūk, ko saka speciālisti!

Ne tikai sievietes ir tās, kurām ir ego

Lielākajā daļā gadījumu vīrieši domā, ka sievietes ir tās, kurām ir ego, jo pēc strīdiem viņas nav tās, kuras cenšas kaut ko izlabot, gaidot visas darbības no vīriešiem. Pirmkārt, ir ļoti daudz tādu vīriešu un, otrkārt, tā kā sievietes ir daudz emocionālākas, tas ir normāli, ja vīrietis sper pirmo soli pretī izlīgumam.

Piekāpties ir jāmāk abiem

Attiecības, kurās viens visu laiku ir tas, kurš piekāpjas, kā arī attiecības, kurās nepiekāpjas neviens, nekad nebūs veselīgas un ilgtspējīgas. Abiem ir jāprot piekāpties īstajā brīdī, un tai nebūtu jābūt problēmai.

Mīlestībai nav jāpastāv tikai sajūtu līmenī

Mīlestība ir jāmāk arī izrādīt. Lai arī kāda būtu katra mīlestības valoda, tā ir jāsaprot un jāapzinās. Ja vēlies, lai attiecības izdotos, ir jāpieņem tas, kā otrs cilvēks izjūt mīlestību un tas, kas viņam ir vajadzīgs, lai viņš to sajustu no tavas puses. Citādāk attiecības nestrādās.

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment