Megana ar Hariju tikko tikai ieradušies Kanādā, bet vietējie jau neapmierināti un grib viņus padzīt

Pēc lielā skandāla ar aiziešanu no Karaliskās ģimenes un pienākumiem, nesen Kanādā ieradušies Megana un Harijs. Tomēr viņu ierašanās nav “rozēm kaisīta” un tik veiksmīga kā cerēts. Bijušā karaliskā pāra plāni Kanādā raisījuši pamatīgus protestus un neapmierinātību. Kas tieši ir noticis? 

 

Megana Mārkla un princis Harijs tikai pavisam nesen ieradās Kanādā, ar lielām cerībām uzsākt jaunu dzīvi, bet sākums nav tas veiksmīgākais. Slavenais pāris jau izraisījis kanādiešu negatīvu reakciju. Galvenais iemesls? Nauda! Kanādieši izveidojuši petīciju, kurā protestē pret lēmumu, ka Meganas un Harija drošība tiek nodrošināta par Kanādas nodokļu maksātāju naudu.

 

Kanādas nodokļu maksātāju federācijā ir sastādīta oficiāla vēstule , kas, vistiešākajā veidā, ir vērsta pret šādu lēmumu. Vēstules autors ir kāda Lorella Kolinsa,kura ir minētās federācijas darbiniece. Vēstules autore ir ļoti asi un negatīvi paudusi viedokli par to, ka Kanādai nekādā gadījumā NAV jāsedz neviena izmaksa, kas būtu saistīta  ar Meganu Mārklu un princi Hariju. Sieviete norāda, ka mirklī, kad bijušais karaliskais pāris nolēma aiziet no Karaliskās ģimenes un pienākumiem un atteicās no saviem tituliem, viņiem par savu drošību un nodrošinājumu jārūpējas pašiem. Tas attiecas arī uz viņu jauno dzīvo Kanādā.

Lasi arī: Ģenerālprokurora “mīkstā” reakcija, par iespējām glābt Kristīni Misāni, internetā izraisa dusmu vilni

Kā galvenais iemesls lielām izmaksām tiek minēti hercogu pāra miesassargi. Kanādā ar viņiem kopā 24 stundas diennaktī atrodas seši miesassargi – tie ir gan britu, gan Kanādas specdienestu darbinieki. Finanšu eksperti un ekonomisti ir aprēķinājuši, cik gada laikā varētu izmaksāt šāda veida drošība nodokļu maksātājiem.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu izmaksas, un ko saka kanādieši

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment