Lēns internets? Pateicoties šiem 5 trikiem, interneta ātrums palielinājās 3 reizes

Lēns internets

Ja tev ir lēns internets, pamēģini šos 5 trikus. Man ar tiem izdevās palielināt interneta ātrumu 5 reizes.  

 

1. Lēns internets: Maršrutētājam, jeb rūterim jābūt mājas centrā

Maršrutētājam, kas izplata Wi-Fi, jāatrodas mājokļa centrā. Šajā veidā viļņi tiks vienmērīgi sadalīti, nokļūstot visos mājas stūros.

 

2. Maršrutētājs, jeb rūteris nedrīkst atrasties uz grīdas

Nekādā gadījumā nelieciet maršrutētāju uz grīdas – šajā gadījumā lielākā daļa viļņu nonāks pie kaimiņiem stāvu zemāk. Labākā ierīces vieta ir pie sienas vai tuvāk griestiem. Tas veicina ļoti spēcīgu signālu!

Lasi arī: Veca tantiņa iedeva sauju ar monētām, lai samaksātu par braucienu autobusā. Vadītājs to nevarēja izturēt un izkāpa

3. Novietojiet tehniku tālāk no maršrutētāja/rūtera

Tehnika, kas atrodas blakus maršrutētājam, samazina signāla stiprumu. Televizoram vai datoram nevajadzētu atrasties blakus maršrutētājam – to noteikti atcerieties.

 

4. Sakārtojiet anteņu pozīciju

Ja maršrutētājam ir divas antenas, vienu uzstādiet vertikāli, otru – horizontāli. Šajā veidā signāls būs vislabāk pārraidīts. Izmēģiniet dažādas antenas pozīcijas maršrutētājā un eksperimentāli nosakiet, kura pozīcija ir optimāli laba signāla saņemšanai.

 

5. Wi-Fi signāla karte

Ir īpašas lietojumprogrammas, kas parādīs jūsu mājas signāla izplatīšanas karti. Instalējot šādu programmu, jūs uzreiz sapratīsit, kur vislabāk ir instalēt maršrutētāju un kāpēc dažās vietās nekad nav interneta.

 

Arī interesanti: Vērts ieklausīties: biedējošs fakts par Wi-Fi bezvadu interneta “zonām”! Ar šokējošiem jaunumiem nākuši zinātnieki no ASV, paziņojot, ka Wi-Fi izplatīšanās publiskās vietās nenes neko labu… SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment