Megana Mārkla un princis Harijs iekūlušies jaunā skandālā un izpelnījušies sabiedrības nosodījumu

Nereti kritizētais Saseksas hercogu pāris – Megana Mārkla (38) un princis Harijs (35) izpelnījušies jaunu sabiedrības sašutumu – nesen, atpūšoties ASV, abi vizinājušies jaudīgā automobilī, kurš burtiski “rij” degvielu un videi kaitīgo ogļskābo gāzi izdala īpaši lielos apmēros, vēsta tabloīds “The Sun”.

Bijušie karaļnama pārstāvji, kuri paši sevi dēvē par dedzīgiem vides aizstāvjiem un bieži publiski pauduši nepieciešamību cīnīties ar klimata pārmaiņām, Beverlihilsā manīti iekāpjam 80 tūkstošu britu sterliņu mārciņu (87 tūkstošu eiro) vērtā luksusa džipā “Cadillac Escalade”.

Lasi arī: Sieviete dzīvo ar 4 vīriešiem un drīz dzemdēs savu pirmo bērnu

Iespaidīgo spēkratu ar sešu litru motoru auto eksperti interneta forumos raksturojuši kā “tik tālu no videi draudzīga, cik vien iespējams”. Izrādās, ka “Cadillac Escalade” atmosfērā izdala aptuveni 26 reizes vairāk oglekļa dioksīda nekā vidējā statistiskā automašīna.

https://www.instagram.com/p/CCkUy0oFuAL/

Megana un Harijs jau iepriekš tika apsūdzēti divkosībā, jo abi vairākkārtīgi savām vajadzībām izmantojuši privāto reaktīvo lidmašīnu, vienlaikus mudinot pārējos sabiedrības locekļus sekot saviem tā dēvētajiem oglekļa pēdas nospiedumiem.

Pagājušajā gadā Harijs uzstājās ar runu, sakot: “Mēs visi varētu rīkoties labāk [cīņā ar siltumnīcefekta gāzu izmešiem]. Lai arī neviens nav ideāls, mēs visi esam atbildīgi par savu individuālo devumu [vides situācijas uzlabošanā]”.

Saseksas hercogu pāris pēdējā laikā sabiedrībā īpaši nav negozējās, bet atlika tikai to izdarīt, lai viņi atkal saņemtu kārtīgu līdzcilvēku kritikas devu.

Bijušais Lielbritānijas parlamenta loceklis Normens Beikers neglaimojoši izteicās par princi Hariju, sakot, ka pašpasludinātais vides aktīvists aiz sevis atstājot daudz vairāk ogļskābās gāzes nekā daudzi no mums.

Lasi arī: Viņa smēķēja 20 cigaretes dienā un lietoja alkoholu, esot stāvoklī; Lūk, kas notika, kad piedzima bērns

Turklāt Beikers apgalvojis, ka esot veicis izpēti un atklājis, ka Saseksas hercogu ģimenes savrupnams Losandželosā, ir vēl viens prāvs ogļskābās gāzes emisiju avots. Politiķis mudinājis hercogus pašiem darīt visu iespējamo, lai samazinātu siltumnīcefekta gāzes izmešus, un tikai tad nākt klajā ar brīdinājumiem par dabas kataklizmām.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment